19 Απριλίου 2023

Οι Γελοιογραφίες της Ημέρας 19.4.2023

«Ε
γώ ζήτησα αρμοδίως από τον Αλέξη Γεωργούλη, όταν ακούστηκε κάτι αόριστο, ως κουτσομπολιό, να με ενημερώσει αν υπάρχει κάτι. Το διέψευσε κατηγορηματικά» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, που θεωρεί ότι έτσι ...έκανε το καθήκον του! Σχετικό σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην Καθημερινή.

Σημειώνεται ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης κατηγορείται για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης, που έγινε στις αρχές του 2020. Οι βελγικές αρχές ερευνούν την καταγγελία. Η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, προχθες ανέφερε: «Έλαβα αίτημα από τις αρμόδιες αρχές του Βελγίου για άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη. Το αίτημα παραπέμπεται την επιτροπή νομικών υποθέσεων». Ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης υπέβαλε την παραίτησή του από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι ο ευρωβουλευτής τίθεται εκτός κόμματος μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεσή του.

Και ένα ακόμη σκίτσο, του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην Καθημερινή, με τον κ. Παπαδημούλη να δηλώνει ότι ο κ. Γεωργούλης (ως ηθοποιός που είναι) "μας εξαπάτησε με την βαθιά υποκριτική του τέχνη"!
 
Σημειώνεται επίσης ότι με ανάρτησή της στα social media «έσπασε» χθες τη σιωπή της η Ελένη Χρονοπούλου για την καταγγελία της σε βάρος του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη. Η νομική σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ξεκαθαρίζει, σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook, ότι η καταγγελία της, που έγινε στις αρχές του 2020, αφορούσε βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου