1 Νοεμβρίου 2013

Phoenix Suns 104 - Portland Trail Blazers 91: Η αποκάλυψη του Miles Plumlee

 
Δεν είχε περάσει ούτε το πρώτο τέταρτο και οι θεατές έβλεπαν κάτι παράξενο στον πίνακα του σκορ: Ο Miles Plumlee είχε φτάσει τους 10 πόντους, 6 Rebounds και 2 Blocks και έδινε την εντύπωση πως εμπλεκόταν σε κάθε φάση του παιχνιδιού. Παρεμπιπτόντως τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους, 15 Rebounds και 3 Blocks - και αυτό από έναν παίκτη που ολόκληρη την προηγούμενη σεζόν έφτασε συνολικά στους 13 πόντους, 22 Rebounds και 3 Blocks. Θα νόμιζε κανείς ότι οι Suns πήραν από τους Indiana Pacers τον Roy Hibbert αντί για τον Plumlee! 

Επιστροφή στην πραγματικότητα όμως: Ο Miles ήταν εξαιρετικός στην καλοκαιρινή Λίγκα και την Preseason και σε αυτό το παιχνίδι έδειξε πως μπορούμε να περιμένουμε τους ίδιους αριθμούς, τουλάχιστον στα Rebounds/Blocks, σε κάθε παιχνίδι.

Ύστερα από ένα ονειρεμένο τέταρτο (30-16), οι Blazers μάζεψαν τη διαφορά και έφτασαν στο -4 στο ημίχρονο. Παρόλα αυτά οι Suns μπήκαν ξανά δυνατά στο τρίτο τέταρτο (31-23) και κράτησαν έκτοτε τους Blazers σε απόσταση ασφαλείας.

Όπως αναμενόταν, την ομάδα οδήγησαν οι Eric Bledsoe (22 πόντοι, 7 Rebounds, 6 Assists) και Goran Dragic (26 πόντοι, 6 Rebounds, 9 Assists), την ώρα που ο Miles Plumlee κυριαρχούσε στο χρωματιστό και ο PJ Tucker είχε τη γνωστή του καλή απόδοση (18 πόντοι, 7/13 σουτ, 5 Rebounds, 2 Assists, 2 κλεψίματα).

Ο Channing Frye ξεκίνησε το παιχνίδι στη θέση του τιμωρημένου Markieff Morris gestartet, δεν κατάφερε όμως να απειλήσει πίσω από τη γραμμή του τριπόντου (1/5), το ίδιο και ο Marcus Morris (0/4). Ο Alex Len σημείωσε τους 2 πρώτους του πόντους στο NBA Punkte - δυστυχώς υπό τη μορφή ενός Goaltending - ο δε Archie Goodwin δεν είχε ούτε καν αυτή τη χαρά.

Γενικά οι Suns αμύνθηκαν καλά (οι Blazers σούταραν μόλις 41%), μάζευαν πολλά rebounds (+8) και χρησιμοποίησαν μόλις 9 παίκτες σε όλο το παιχνίδι, εξ αυτών ο Dragic με 41 λεπτά συμμετοχής, ο Plumlee με 40 και οι Bledsoe και Tucker με 39 έκαστος. Από πλευράς των Blazers, σε καλή βραδιά βρέθηκαν οι LaMarcus Aldridge (28 πόντοι, 12/22 σουτ) και Damian Lillard (32 πόντοι, 6/12 τρίποντα), το αντίθετο όμως ισχύει για την υπόλοιπη ομάδα (όλοι μαζί: 31 πόντοι, 11/39 σουτ).








yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου