3 Ιανουαρίου 2015

Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, το κόμμα του Γ. Παπανδρέου

"Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών" ονομάζεται το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου. Το έμβλημα του νέου κόμματος είναι ένα ρόδο σε κόκκινο φόντο. Η επίσημη ανακοίνωση για το νέο κόμμα έγινε από τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου το απόγευμα του Σαββάτου σε εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη. 

«Πάμε, μαζί θα γράψουμε ιστορία» δήλωσε ο κ. Παπανδρέου ξεκινώντας την ομιλία του και αναφερόμενος στην ιδρυτική διακήρυξη είπε πως πρόκειται για ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο βασισμένο στις αρχές του διαφωτισμού. Έδωσε έμφαση στις αξίες του ανθρωπισμού που όπως είπε έχουν σαν γνώμονα την προστασία των αδυνάμων και της διαφορετικότητας.

Για λεπτομέρειες*:
Διαβάστε τα κυριώτερα σημεία της ομιλίας του Γ. Παπανδρέου
Διαβάστε ολόκληρη της διακήρυξη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

*Πηγή: http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=664343

Σχόλιο:
Το θέμα για μας δεν είναι η ίδρυση ενός ακόμη κόμματος. Το θέμα είναι μια νέα ρεαλιστική πολιτική που θα δίνει διέξοδο στα τρομακτικά προβλήματα του τόπου, με μόνη κόκκινη γραμμή την παραμονή της χώρας μας στην ευρωζώνη, ανεξάρτητα από το ποιος θα την εφαρμόσει. Αλλά, ένας παλιός φθαρμένος δοκιμασμένος και αποτυχημένος πολιτικός και το προσωπικό του κόμμα, τι θετικό έχει ακόμη να προσφέρει; Μάλλον τίποτα. 
Συνεπώς το νέο κόμμα του κ. Γ. Παπανδρέου μας είναι μάλλον αδιάφορο.






yle="text-align: center;">






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου