14 Ιανουαρίου 2015

Μια απάντηση οφείλει ο κ Λαζόπουλος...

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μετά τον Αδωνι Γεωργιάδη και νέα επίθεση δέχεται ο γνωστός Λάκης Λαζόπουλος από την Εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, κα Μαρία Σπυράκη, η οποία τον κατηγορεί ότι "ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας".

Συγκεκριμένα η Ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, ο προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Χαϊκάλη, ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας.
Βέβαια, παρέλειψε να μας πει για ποιό λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας.
Το ερώτημα που τίθεται και για τον ίδιο και για τον κ. Τσίπρα, είναι γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα; Τι γνωρίζει ο κ. Λαζόπουλος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;».


Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μεταξύ άλλων είχε δηλώσει:«Αν είναι αλήθεια και ο κ. Λαζόπουλος έχει βγάλει 3 εκατ. στο εξωτερικό, αυτό πάει να πει ότι μάχεται να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να τριπλασιάσει τα λεφτά του από την καταστροφή όλων των υπολοίπων».

Ύστερα από όλα αυτά τουλάχιστον μια απάντηση ο, κατά τα άλλα λαλίστατος, κ Λαζόπουλος οφείλει. Δύσκολο δεν του είναι, εξάλλου ξέρει και από μοντάζ!

afirimeno.com
Με στοιχεία από www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου