22 Αυγούστου 2015

Υποδοχή Καμμένου στην Κω με... αυγά!

Την οργή των κατοίκων για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό εισέπραξε χθες στην Κω ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, όταν επισκέφτηκε το δημαρχείο στο πλαίσιο αυτοψίας. Το συγκεντρωμένο πλήθος τον αποδοκίμασε με πρωτοφανή ένταση, ζητώντας από τον δήμαρχο της Κω να κηρύξει τον κ. Καμμένο persona non grata και να μην τον δεχθεί στο νησί. Μάλιστα, ο ΥΕΘΑ δέχθηκε αυγά και μπουκάλια με νερό από συγκεντρωμένους που φώναζαν «προδότη, προδότη», «στα τέσσερα, στα τέσσερα».


Ο κ. Καμμένος, ο οποίος δεν ανέμενε τέτοια υποδοχή, προσπάθησε να προφυλαχθεί και γρήγορα φυγαδεύτηκε από το σημείο, από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. Νωρίτερα, στον χώρο είχε φτάσει ισχυρή αστυνομική δύναμη, αλλά μετά τις διαμαρτυρίες του κόσμου, είχε αποχωρήσει. «Για καλά στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών, σε αγαστή συνεργασία με τοπικά περιθωριακά στοιχεία» έκανε λόγο η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. 

Πηγή: www.kathimerini.gr






yle="text-align: center;">

1 σχόλιο:

  1. Διαψεύδει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την καταγγελία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου ότι ενορχηστρωτής της επίθεσης με αβγά που δέχθηκε στην Κω ήταν εν ο ενεργεία αστυνομικός Κοτσιόπουλος Σταύρος με μακρά θητεία στην ΕΥΠ. «Μετά από δημοσιεύματα και καταγγελίες ότι αστυνομικός που υπηρετεί στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών υποκίνησε και ενεπλάκη σε επίθεση κατά υπουργού της Κυβέρνησης στην Κω, σας γνωστοποιούμε ότι μετά από ενδελεχή έρευνα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προέκυψε ότι από το 2009 μέχρι σήμερα δεν υπηρετεί σε αυτήν αστυνομικός με το όνομα που καταγγέλθηκε», απαντά σήμερα με ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Πηγή: naftemporiki.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή