30 Αυγούστου 2015

Κυβερνητικό ή προεκλογικό πρόγραμμα;

Αφηρημένες ...Απόψεις 

Δόθηκε, μας λένε, στη δημοσιότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ το κυβερνητικό του πρόγραμμα. Ποιος όμως πιστεύει πλέον ότι η τύχη του παρόντος κυβερνητικού προγράμματος θα είναι διαφορετική από εκείνη του πολυδιαφημισμένου "προγράμματος Θεσσαλονίκης"; Απλά, όλοι ξέρουμε ότι το "κυβερνητικό" πρόγραμμα στόχο έχει να εξυπηρετήσει τις προεκλογικές ανάγκες του κόμματος και στη συνέχεια να βρει τη θέση του στον "κάλαθο των αχρήστων"! 

Με βάση το κείμενο του κυβερνητικού προγράμματος, που αναμένεται να εγκριθεί από την Πανελλαδική Διάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε εξέλιξη, το κόμμα ζητεί ισχυρή εντολή στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου. Μέχρις εκεί όμως.

Γιατί η δέσμευση ήδη υπάρχει, οι υπογραφές έχουν τεθεί, το πρόγραμμα έχει εγκριθεί και δεν είναι άλλο από το γνωστό ως "μνημόνιο Νο 3", το αριστερό!

Αν λοιπόν θέλουμε, εμείς οι "εκλογικοί πελάτες" να ενημερωθούμε για το πραγματικό κυβερνητικό πρόγραμμα, όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των άλλων κομμάτων εξουσίας, ας μελετήσουμε το "μνημόνιο Νο 3". Είναι το πρόγραμμα όλων των κομμάτων που το ψήφισαν στη Βουλή.

Επιτέλους ας πούνε και καμιά αλήθεια, όσο πικρή και αν είναι.

Takis Ant για το afirimeno.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου