11 Οκτωβρίου 2018

Ρουβίκωνας: «Ανοιξε στέκι» μέσα στη Φιλοσοφική Αθηνών!

«Ανοιξε στέκι» μέσα στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών ο Ρουβίκωνας! Το στέκι αυτό «προέκυψε ως αναγκαιότητα απο την στιγμή που πάρα πολλοί φοιτητές και φοιτήτριες δείχνουν ενδιαφέρον για να ενταχθούν στην ομάδα» προσθέτει ηγετικό μέλος της "αναρχικής συλλογικότητας" μέσω ανάρτησής του στο Facebook. «Ήρθαμε εδώ για να μείνουμε»! αναφέρει σε άλλη ανάρτησή του.

Οι σχετικές προκλητικές αναρτήσεις:

Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα έγραψε στο Facebook:
«Το στέκι στην Φιλοσοφική προέκυψε ως αναγκαιότητα απο την στιγμή που πάρα πολλοί φοιτητές και φοιτήτριες δείχνουν ενδιαφέρον για να ενταχθούν στην ομάδα.Όλος αυτός ο χαμός που γίνεται στα μέσα σχετικά με το στέκι δεν μας προβληματίζει, εν τέλει μας έκαναν και την καλύτερη...διαφήμιση.Όλοι ξέρουν πλέον που είναι το στέκι και πότε ανοίγει.Το οτι μιλάει ο Ντούμας εναντίον του χώρου μας στην Φιλοσοφική θα φέρει και παραπάνω κόσμο απο το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.Συνεχίστε έτσι κύριοι για μας δουλεύετε...
ΥΓ. Ο στόχος μας είναι να υπάρξει κάποια στιγμή στέκι του Ρουβίκωνα σε κάθε πανεπιστήμιο και σε κάθε γειτονιά». 


Σε άλλη ανάρτησή του στο Facebook, που συνοδεύεται από την παραπάνω φωτογραφία έξω από το νέο στέκι που άνοιξε στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ, ο Ρουβίκωνας αναφέρει:
«Χθες, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, με μεγάλη χαρά ανοίξαμε για πρώτη φόρα το καινούργιο μας στέκι στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ. Εδώ και χρόνια, σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας δραστηριοποιούνται διάφορες πολιτικές παρατάξεις και συλλογικότητες, οι οποίες κατά κανόνα διαθέτουν και το δικό τους χώρο/στέκι. Οι αντιδράσεις τόσο της κοσμήτορος, κ. Καραμαλέγκου, όσο και των μίντια μας διασκέδασαν ιδιαιτέρως. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να ανοίξουμε το στέκι μας και σήμερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, να το περιφρουρήσουμε με την παρουσία μας και να δηλώσουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι ήρθαμε εδώ για να μείνουμε».

Η διοίκηση του ΕΚΠΑ δηλώνει άγνοια για το «στέκι» του Ρουβίκωνα

Άγνοια δηλώνει η διοίκηση του ΕΚΠΑ για το «στέκι» μέσα στην Πανεπιστημιούπολη που απέκτησε ο Ρουβίκωνας και υποστηρίζει ότι ενημερώθηκε από το Facebook.
«Είδαμε ότι υπάρχει μία ανακοίνωση στο Facebook. Στη σχολή δεν υπάρχει γραφείο του Ρουβίκωνα, ούτε μας ενημέρωσαν και ούτε αναγγέλθηκε κατάληψη χώρου» ανέφερε στον ΣΚΑΪ η Ελένη Καραμαλέγκου, Κοσμήτωρ Φιλοσοφικής Σχολής και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται για γραφείο του Ρουβίκωνα. Η πρόθεση της σχολής είναι να μην επιτρέψει κάτι τέτοιο».

Πηγές: Facebook, protothema.grkathimerini.gr






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου