7 Ιανουαρίου 2020

Τα «Ωραία» της Ημέρας 7.1.2020

«Ψάρεψαν» 50 ηλεκτρικά πατίνια στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης

Πενήντα ηλεκτρικά πατίνια «ψάρεψε» σήμερα το πρωί από τα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου, στο κομμάτι της παλιάς παραλίας και συγκεκριμένα από το λιμάνι έως το Λευκό Πύργο, το συνεργείο του τμήματος Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η επιχείρηση ανάσυρσης διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες, ενώ ανά δέκα - δεκαπέντε μέτρα το συνεργείο του δήμου εντόπιζε και ένα πεταμένο ηλεκτρικό πατίνι που είχαν ρίξει ασυνείδητοι στο βυθό. Εκτιμάται πως τουλάχιστον άλλα 50 πατίνια είναι πεταμένα στα νερά του Θερμαϊκού, στο κομμάτι από τον Λευκό Πύργο έως το Μέγαρο Μουσικής.

«Τα πεταμένα πατίνια που βγάλαμε σήμερα από το νερό ήταν πενήντα και ξεπέρασαν τις αρχικές μας εκτιμήσεις. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μόνο σε ένα κομμάτι, αυτό του παλιού παραλιακού μετώπου. Πιστεύω ότι ο αριθμός θα διπλασιαστεί, καθώς δεν έχουμε ελέγξει καθόλου το τμήμα της Νέας Παραλίας», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Δημητριάδης, που επέβλεψε την όλη επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου