28 Μαρτίου 2023

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 28.3.2023

Κανένα από τους Μητσοτάκη και Τσίπρα δεν θέλει σαν πρωθυπουργό σε κυβέρνηση συνεργασίας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Και ο Ανδρέας Λοβέρδος του λέει ότι και κάποιος άλλος πίστεψε στον «κανένα» (ο Πολύφημος στην Οδύσσεια) και την πάτησε! Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην «Καθημερινή».

Και ένα σύντομο ρεπορτάζ:
Ο Ανδρέας Λοβέρδος, την περασμένη εβδομάδα, είχε δηλώσει στον ΣΚΑΪ ότι «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα», σχολιάζοντας τη θέση του Νίκου Ανδρουλάκη ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει σε κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή Τσίπρα, αλλά αντίθετα θα πρέπει να υπάρξει ένα τρίτο πολιτικό πρόσωπο για την πρωθυπουργία.
Η αναφορά αυτή του κ. Λοβέρδου είχε προκαλέσει την αντίδραση της Χαρ. Τρικούπη, στελέχη της οποίας είχαν σημειώσει: «Είναι πολιτικά παράδοξο ο Α. Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γ. Οικονόμου και τον Α. Σκέρτσο».
Ερωτηθείς ο Ανδρέας Λοβέρδος αν αισθάνεται ότι απειλείται με διαγραφή, μετά τις σαφείς αιχμές της Χαρ. Τρικούπη προς το πρόσωπό του, απάντησε: «Εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται»! .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου