10 Απριλίου 2018

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 10.4.2018

Το Πάσχα του Πάνου Καμμένου.

Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην "Καθημερινή".

«Όποιος έχει τα κότσια ας τολμήσει να αμφισβητήσει έστω και ένα χιλιοστό», διεμήνυσε (προς τους Τούρκους), λίγες μέρες πριν ο υπουργός Άμυνας.

Την Κυριακή του Πάσχα, ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, βρέθηκε στο Φαρμακονήσι και τις Οινούσσες, ενώ πάνω από τα νησιά πραγματοποιούσαν υπερπτήσεις τουρκικά μαχητικά.

Την ίδια μέρα o Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ομέρ Τσελίκ, με σειρά αναρτήσεών του στο Twitter, επιτέθηκε στον κ. Καμμένο, χαρακτηρίζοντάς τον «αλαζόνα πολιτικό κωμικό». «Αυτός ο πολιτικός κωμικός, ο οποίος φέρει τον τίτλο του Έλληνα υπουργού Άμυνας, προκαλεί διαρκώς» τόνισε μεταξύ άλλων, ο Τσελίκ. «Η Ε.Ε. δεν μπορεί να αγνοεί τις αθέμιτες και προκλητικές δηλώσεις των μελών της» έσπευσε να προσθέσει ο Τούρκος υπουργός, αξιώνοντας την παρέμβαση των Βρυξελλών! 

Σήμερα, σε σκληρές δηλώσεις κατά του Πάνου Καμμένου προχώρησε και ο επικεφαλής του τουρκικού Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του: «Ξέχασε τις ήμερες που τους καταδίωκαν και τους έριξαν στη θάλασσα… Φαίνεται ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας της Ελλάδας έχει επηρεαστεί από τη μυθολογία, ζηλεύει τον Δία, μιμείται τον Απόλλωνα και προσπαθεί να γίνει Ποσειδώνας… Αν κοιμάται, ας ξυπνήσει, αν έχει κρίση υστερίας να μπει σε κλινική» είπε. «Oι ανεύθυνοι πολιτικοί τους τρίζουν τα δόντια. Εμείς όταν χρειαστεί, μπορούμε να ξεριζώσουμε εκείνα τα δόντια» πρόσθεσε.

Η ανησυχητική ένταση στο Αιγαίο και οι Τουρκικές προκλήσεις κλιμακόνονται μέρα με τη μέρα...






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου