16 Απριλίου 2018

Ο βουλευτής Α. Φωκάς της ΕΚ: «Να καεί... η Βουλή»

Αγωνίζονται, λένε, να μπουν σαν βουλευτές στη Βουλή με στόχο να την ...κάψουν! Το είδαμε και αυτό. Είδαμε τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδη Φωκά, να φωνάζει σε συγκέντρωση μαζί με οπαδούς του ΠΑΟΚ το γνωστό σύνθημα «να καεί, να καεί η […] η Βουλή».

Ήταν ένα απίστευτο σκηνικό στο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν το Σάββατο το απόγευμα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Καμάρα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις που θεωρούν ότι αδικούν την ομάδα τους.

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με την Ένωση Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς, ανέβηκε στο βήμα (!!!) και όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, την ώρα που οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» φώναζαν «να καεί, να καεί η πο...να η βουλή», εκείνος το επαναλάμβανε ενώ παράλληλα με τις κινήσεις των χεριών του παρακινουσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να το φωνάζουν ακόμη πιο δυνατά! 


 Bίντεο από Reportplus.gr

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ υποστήριζε ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν μπήκε στο γήπεδο με όπλο... «Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε με ένα μπουφάν, δεν είχε όπλο, η αστυνομία δεν είδε τίποτα. Δεν ξέρω από που προέρχεται η φωτογραφία αυτή. Δεν το είδε κανένας το πιστόλι. Μπήκε να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν...», είχε πει μεταξύ άλλων ο Αριστείδης Φωκάς. 


Και παραμένει αμετανόητος ο κ. Φωκάς. Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ είπε ότι ... δεν το εννοούσε! «Και βέβαια δεν το εννοεί κανείς όπως δεν εννοούν και οι Αθηναίοι το Βούλγαροι». Και πρόσθεσε: «Στο Σύνταγμα οι αγανακτισμένοι φώναζαν το ίδιο σύνθημα και μετά κάποιοι από αυτούς γίνανε βουλευτές». Και η απορία του κ. Φωκά: «Για ένα σύνθημα με καλέσατε εδώ. Δεν σας ενδιαφέρει να καθαρίσει το πρωτάθλημα. Η καλύτερη ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει φέτος το πρωτάθλημα».

Και ο Αριστείδης Φωκάς εξακολουθεί να παραμένει Βουλευτής στο ελληνικό Κοινοβούλιο...

afirimeno.com

Πηγές: Με στοιχεία από Reportplus.gr, protothema.gr, skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου