27 Μαρτίου 2019

Με Πέτρο Κόκκαλη καταπολεμά ο ΣΥΡΙΖΑ τη διαπλοκή!

Ο Πέτρος Κόκκαλης υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ανακοινώθηκαν την Τρίτη από τον ΣΥΡΙΖΑ τα ονόματα δέκα νέων υποψηφίων ευρωβουλευτών. Μεταξύ αυτών και το όνομα του Πέτρου Κόκκαλη, γιού του μεγαλοεπιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη!

Μπορεί ο Πέτρος Κόκκαλης να έχει κοινωνικές ευαισθησίες, αλλά κατά βάση εκπροσωπεί μια επιχειρηματική δυναστεία. Γιατί το όνομα «Κόκκαλης» σημαίνει «Σωκράτης Κόκκαλης», που τυχαίνει να είναι ο ιδρυτής και μεγαλομέτοχος της INTRACOM, του ομίλου που αναπτυχθηκε χάρις στα δημόσια έργα και προμήθειες που ανέλαβε, αλλά και πρώην πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού! Κατά πολλούς «Σωκράτης Κόκκαλης» είναι ο ορισμός της διαπλοκής.

Είναι εύλογο λοιπόν το όνομα του Πέτρου Κόκκαλη να κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση και να προκαλεί τα περισσότερα σχόλια...

Αλλά ας δούμε πως σχολίασε τόσο ο ίδιος όσο και η αντιπολίτευση, αλλά και τρίτοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την υποψηφιότητα «Κόκκαλη» για την ευρωβουλή:

Πέτρος Κόκκαλης: «Τώρα είναι η ώρα να προχωρήσουμε»

"Τώρα έχει έρθει η ώρα να προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα στον αγώνα για το μέλλον της Ευρώπης", αναφέρει ο Πέτρος Κόκκαλης σε δήλωσή του για την υποψηφιότητά του με το ευρωψηφοδέλτιο "ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ" ως εκπροσώπου της πολιτικής κίνησης "ΚΟΣΜΟΣ".

Ο κ. Κόκκαλης αναφέρει ότι "προσερχόμαστε, λοιπόν, στην πλατιά ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που σηματοδοτεί αυτό το ψηφοδέλτιο, με σκοπό να συμβάλουμε στην αναχαίτιση του ακραίου συντηρητισμού στην Ευρώπη και την υπεράσπιση της δημοκρατίας, αλλά και στην ηχηρή ανάδειξη των 17 Παγκόσμιων Στόχων (σ.σ. του ΟΗΕ), ως κεντρική προτεραιότητα, στη λήψη των αποφάσεων σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο".

ΝΔ: Το όνομα Κόκκαλης γέννησε τον όρο διαπλοκή στην Ελλάδα

«Κόκκαλης στα δημόσια έργα, Κόκκαλης στο Κόντρα Τσάνελ, τώρα Κόκκαλης και στην Ευρωβουλή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ με αφορμή τη δημοσιοποίηση των νέων 10 ονομάτων υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα έπεσε και το τελευταίο φύλο συκής στις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την διαπλοκή. Γι αυτό που ο κόσμος το' χε τούμπανο και ο κ. Τσίπρας κρυφό καμάρι. Το να τιμήσει ο κ. Τσιπρας το όνομα Κόκκαλης, το οποίο γέννησε τον όρο διαπλοκή στην Ελλάδα, είναι το τελευταίο σκαλοπάτι της κατρακύλας του ΣΥΡΙΖΑ», συνεχίζει η Πειραιώς και τονίζει: «Η υποκρισία και ο κυνισμός τους προκαλούν πλέον μόνον τον χλευασμό κι αυτό θα φανεί σύντομα. Στις κάλπες της 26ης Μαΐου». 


Σχόλια (και τρολάρισμα) στο twitter:

Zaxariadou Martha‏ @myrtozax
Η εκδίκηση του ...επαίσχυντου κεφαλαίου και του καπιτάλα αφεντικού: Να αναγκάζεται ο Συριζαίος να βάλει Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο και να αναγκαστούν να τον ψηφίσουν τα Συριζόγιδα! Τι λένε για εκδίκηση και κρύο πιάτο? 

Γιαννης Λοβερδος‏ @YiannisLoverdos
Θελω να συγχαρώ τον Τσίπρα και τον Συριζα που με την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη δίνει ισχυρό πλήγμα στη διαπλοκή και την Πλουτοκρατία! 

nickthegreek... "Παει το 1δις€...παει "‏ @nickthegreek5
Δεν υπαρχει μεγαλυτερο αυτοτρολλαρισμα και αυτοεξεφτελισμος απο την παρουσια του υιου Κοκκαλη στα ευρωψηφοδελτια του Συριζα!!! Αν μη τι αλλο ...ο Τσιπρας ξερει να διασυρεται και να γινεται ρεντικολο!!!!

Vasiliki Siouti‏ @vassiouti
Τι έλειπε από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και ήθελε να συμπληρώσει με την υποψηφιότητα του Κόκκαλη; Ένας εκπρόσωπος της μεγαλοαστικής τάξης; της διαπλοκής; 

Μπετόβλaκaς‏ @mpetovlax 
Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι ο Σωκρατης Κόκκαλη δεν εμπιστευόταν τη διοίκηση του Ολυμπιακού στον γιο του Πέτρο Κόκκαλη και έδωσε την ομάδα στον Μαρινάκη.... ο πατέρας τον γιο. Ψηφίστε τον! #Κοκκαλης #syriza_xeftiles #Τελειωσατε

Κωνσταντίνος Στάικος‏ @staikos_
Με Πέτρο Κόκκαλη πατάσσουμε τον καπιταλισμό.
Rick Blaine‏ @Underwood_DC
Κόκκαλη, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη

afirimeno.com

Πηγές: Με στοιχεία από kathimerini.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ, twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου