27 Μαρτίου 2019

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 27.3.2019

"Ακόμα και κολυμπώντας θα βρεθεί και στο πιο απομονωμένο μέρος " είπε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την παρενόχληση του ελικοπτέρου με το οποίο μετέβαινε στο Αγαθονήσι για την επέτειο της 25ης Μαρτίου από τουρκικά μαχητικά. Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην "Καθημερινή"
 
Η είδηση όπως την μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ:
Τουρκικά μαχητικά ανάγκασαν σε ελιγμούς το ελικόπτερο του πρωθυπουργού. 
Στην παρενόχληση του ελικοπτέρου με το οποίο μετέβαινε στο Αγαθονήσι για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου από τουρκικά μαχητικά αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του από το ακριτικό νησί. 
«Ερχόμενος παρενοχλήθηκα από τουρκικά αεροσκάφη και ανάγκασαν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινα σε χαμηλούς ελιγμούς με σκοπό άραγε τι;». «Η Ελλάδα είναι δύναμη ειρήνης και συνεργασίας, αυτό το μήνυμα θέλω να στείλω στους γείτονες, μόνο συνεργασία και συνανάπτυξη και όχι ψευτομαγκιές, με τις οποίες ξοδεύουν κηροζίνη» είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε: 
«Αυτές οι ανόητες ενέργειες δεν έχουν κανένα νόημα. Να ξέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα βρεθεί και στο πιο απομονωμένο μέρος ακόμα και κολυμπώντας. Έχουμε χέρια απλωμένα για διάλογο και συνεννόηση αλλά αν χρειαστεί θα κάνουμε αυτό που έκαναν οι πρόγονοι μας». 

Και κάτι ακόμα:
Το σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου θυμίζει Μέριλιν Μονρόε:

Ήταν μία από τις πιο εμβληματικές κινηματογραφικές σκηνές του εικοστού αιώνα. Η Μέριλιν Μονρόε στέκεται με τόλμη και γοητεία πάνω από μία σχάρα στο πεζοδρόμιο και λέει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο «ωωω, νιώθεις το αεράκι από το υπόγειο μετρό;». Την ίδια στιγμή, το λευκό της φόρεμα ανασηκώνεται και την τυλίγει, αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια της και σφραγίζοντας τη φήμη της ως απόλυτο σύμβολο του σεξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου