24 Σεπτεμβρίου 2019

Αποχωρεί από την πολιτική ο Κώστας Καραμανλής;

Την πληροφορία πως ο Κώστας Καραμανλής αποχωρεί οριστικά από την πολιτική δημοσίευσε σε άρθρο του ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης. Σύμφωνα με το άρθρο, ο Κώστας Καραμανλής είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη συνάντησή τους στο μεσοδιάστημα της Κυριακής των ευρωεκλογών και των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. «Θα είμαι υποψήφιος για τελευταία φορά…», φέρεται να του είχε πει.

Στο άρθρο αναφέρεται πως η πληροφορία της «αποστρατείας» του Καραμανλή άρχισε να κυκλοφορεί και πάλι όταν ακούστηκε το ενδεχόμενο να τον προτείνει ο πρωθυπουργός για την Προεδρία της Δημοκρατίας. «Πρέπει να ξέρεις πότε να φύγεις», φέρεται να υποστηρίζει ο ίδιος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, χωρίς να αφήνει κάποιο περιθώριο μεταστροφής των σχεδίων του, κλείνοντας έτσι επί της ουσίας και το σενάριο για τη θέση του ΠτΔ.

Το δημοσίευμα, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει προκαλέσει αναταραχή στο γαλάζιο χώρο. Το μεγάλο πάρτι όμως στήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα: 

Κάποια σχόλια (και τρολάρισμα) στο twitter

Γιαννης Κουρτακης @KourtakisJohn
Αποχωρεί από την πολιτική ο Κώστας Καραµανλής

White Rabbit @white_rabbit79
Ηταν στην πολιτική ο Καραμανλής;

Γιώργος Μαλκότσης @giorgosmalkotsi
Ο Κώστας Καραμανλής μίλησε 3 φορές δημόσια ως πολιτική παρουσία από το 2009 ως το 2019. 3 φορές στα 10 χρόνια. Πρέπει να ανοίξει μια συζήτηση στην Ελλάδα για το τι σημαίνει "συμμετέχω" και τι "αποσύρομαι" από την πολιτική.

La_Kappa @La_Kappa_
Αποσύρεται από την πολιτική ο Καραμανλής και πρώτη φορά θα βγει στη σύνταξη συνταξιούχος

Mpaountolino @mpaountolino
Ο Καραμανλής είναι ο πρώτος άνθρωπος που κουράστηκε να μην κάνει τίποτα και αποχωρεί από την πολιτική ώστε να μην κάνει τίποτα.

happy city @happycityblog
Αποχωρεί από την πολιτική ο Καραμανλης... Και ποια η διαφορά δηλαδή;

P.G. Papanikolaou @PGPapanikolaou
- Αποχωρεί από την πολιτική ο Κώστας Καραμανλής 
- Κι εγώ από το κλασικό μπαλέτο 
- Μα εσύ δεν είχες ποτέ σχέση με το κλασικό μπαλέτο
- ...

Ναυσικά @nafsika712
Η είδηση δεν είναι κατά την γνώμη μου ότι αποχωρεί από την πολιτική ο Κ.Καραμανλής, αλλά ότι υπήρχε η εντύπωση σε κάποιους ότι τόσο καιρό ήταν ενεργός πολιτικά.

Χαρταετός @HartaetosS
Ο Καραμανλής, λέει, αποχωρεί από την πολιτική! Καλά, κανείς δεν βρέθηκε να του ψιθυρίσει τόσα χρόνια ότι αυτή τον παράτησε πρώτη? Αν υποθέσουμε ότι τα είχαν και ποτέ.

choricos @choricos
Καραμανλής: Πρέπει να ξέρεις πότε να φεύγεις. Εν τω μεταξύ ανάθεμα κι αν ήξερε γιατί είχε έρθει..

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ @konmanol1
Ο Καραμανλής είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος κηφήνας του Ελληνικού Δημοσίου. Έγινε βουλευτής, υπουργός και πρωθυπουργός χάρη στο όνομα, χρεοκόπησε την χώρα, παραιτήθηκε από αρχηγός της ΝΔ το 2009, σιώπησε ηχηρά για 10 χρόνια ων βουλευτής και δήλωσε παραίτηση απ’ την πολιτική.

Σκληρός Καργιόλης @Mitsogrande
Ο Καραμανλής γιατί αποσύρεται; Έκλεισαν την καντίνα στην βουλή;

To_pouli_tou_Rouli @To_pouli_tou_Ro
Όταν λέει ο Καραμανλής ότι θα αποσυρθεί μη φανταστείτε ότι θα πάει μακριά, μέχρι τη Βάρη. 

Πηγές: parapolitika.gr, twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου