8 Απριλίου 2020

Τα Ωραία της Ημέρας 8.4.2020

Κυκλοφόρησε το νέο βίντεο της Πολιτικής Προστασίας με το μήνυμα «Μένουμε σπίτι, βγαίνουμε νικητές», για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, για όλους τους Έλληνες που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες μέρες της πανδημίας του κορωνοϊού. Το όμορφο βίντεο είναι μουσικά ενδεδυμένο με το «Περιβόλι», από τον ιστορικό δίσκο του Διονύση Σαββόπουλου, «Το Περιβόλι του Τρελλού». 

Το βίντεο:

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook και έγραψε: 
Για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, για όλους τους Έλληνες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία, για κάθε έναν από εμάς που επιλέγει να κάνει το σωστό για την κοινωνία, από το σπίτι μας, μέχρι τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής και της πολιτικής προστασίας: ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μένουμε σπίτι. Βγαίνουμε νικητές.

«Για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, για όλους τους Έλληνες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία, για κάθε έναν από εμάς που επιλέγει να κάνει το σωστό για την κοινωνία, από το σπίτι μας, μέχρι τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής και της πολιτικής προστασίας: ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μένουμε σπίτι. Βγαίνουμε νικητές».

Σχετική ανάρτηση: Τα Ωραία της Ημέρας 24.3.2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου