20 Μαρτίου 2013

Νέο «θερμό επεισόδιο» μεταξύ Μαρκογιαννάκη και Κωνσταντοπούλου

Οι φωνές του προέδρου της προανακριτικής επιτροπής ακούστηκαν για άλλη μια φορά έως τον διάδρομο της Βουλής. «Είσαι ντροπή για το ελληνικό κοινοβούλιο» ακούστηκε να λέει έξαλλος ο Χρ. Μαρκογιαννάκης δίνοντας συνέχεια στην "βεντέτα" που έχει ξεσπάσει με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, θεωρώντας ότι έθιξε την οικογενειακή του τιμή, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στο tanea.gr.

Όλα ξεκίνησαν με τον συνήθη τρόπο: Ο πρόεδρος της προανακριτικής ζήτησε από την κ. Κωνσταντοπούλου να είναι πιο συγκεκριμένη στις ερωτήσεις της και να μην ταλαιπωρεί την μάρτυρα Μαρία Παντελή.

- «Ο κάθε άνθρωπος έχει στη ζωή κάποια πράγματα που τον ευχαριστούν. Εσείς έχετε την ευχαρίστηση να ταλαιπωρείτε τους άλλους» φέρεται να της είπε.

- «Θέλετε να αποχωρήσετε;» τον ρώτησε η βουλευτής.

- «Δεν αποχωρώ, για να σας απολαμβάνω...» αποκρίθηκε εκείνος.

- «Δεν θα σας απευθύνω καν την προσφώνηση "κύριε πρόεδρε", διότι δεν σας αρμόζει και δεν συνάδει με τη λειτουργία σας».

- «Κυρία γόνε σας ακούμε. Εγώ δεν είμαι γόνος» της είπε εκείνος.

- «Εσείς είστε αυτοφυής και μας είπατε την άλλη φορά ότι δεν είστε και παιδί του πατρός σας και θα μας γνωστοποιήσετε τίνος είστε. Περιμένουμε να μας το πείτε αυτό» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου εξοργίζοντας τον κ. Μαρκογιαννάκη, ο οποίος κάλεσε τον έτερο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσα «να την μαζέψει».

Εκείνος προσπάθησε να τον πείσει ότι «δεν σας είπε αυτό που νομίζετε…». Ήταν όμως μάταιο, καθώς ο κ. Μαρκογιαννάκης ήταν εκτός εαυτού:

- «Αυτό μου είπε. Ότι περιμένει να δει ποιος είναι ο πατέρας μου. Αυτόν που με γέννησε εμένα, δεν είστε ικανή να κοιτάξετε ούτε το νυχάκι του μικρότερου δαχτύλου του. Δεν είστε ικανή εσείς» φέρεται να της είπε.

- «Να απευθύνεστε έτσι στους ομοίους σας, στους ομοτράπεζούς σας και στους δικαστές, με τους οποίους τηλεφωνιέστε», του απάντησε εκείνη.

Κατόπιν τούτων η συνεδρίαση, όπως ήταν επόμενο, διεκόπη.

________________
Πηγή: www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου