27 Μαρτίου 2013

Ανέκδοτο: Ο Γάμος του Robert

O Robert 85 ετών, παντρεύεται την Jenny, μια κούκλα μόλις 25 ετών. Οι δυο τους συμφωνούν να κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες.

Μετά το γαμήλιο πάρτι, η Jenny πηγαίνει στο κρεββάτι της, περιμένοντας το κτύπημα στην πόρτα.
Πράγματι σε λίγο το κτύπημα ακούγεται, η πόρτα ανοίγει και να σου ο Robert, ο 85χρονος γαμπρός, έτοιμος για δράση. Και έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν! Όλα πήγαν καλά, φεύγει ο Robert και αφήνει την νύφη να κοιμηθεί.


Μετά λίγα λεπτά όμως, η Jenny ακούει ξανά κτύπημα στην πόρτα και εμφανίζεται πάλι ο Robert. Ξανά είναι έτοιμος για "περισσότερη δράση". Κάπως ξαφνιασμένη η Jenny συναινεί για μια ακόμη συνεύρεση. Όταν οι νεόνυμφοι τελειώνουν, ο Robert φιλά τη νύφη, της στέλνει μια γλυκιά καληνύχτα και φεύγει.

Αυτή ετοιμάζεται να πέσει για ύπνο ξανά, αλλά, όπως καλά καταλάβατε, ο Robert επιστρέφει ξανά κτυπώντας την πόρτα και φρέσκος-φρέσκος σαν 25άρης, είναι έτοιμος για περισσότερη "δράση". Για μια ακόμη φορά, απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον.

Αλλά καθώς ο Robert ετοιμάζεται να φύγει ξανά, η νεαρή νύφη του λέει:
"Είμαι φοβερά εντυπωσιασμένη. Σε αυτή την ηλικία και έχεις τέτοια απόδοση και τόσο συχνά! Έχω πάει με άντρες, που είχαν μόλις το ένα τρίτο της ηλικίας σου και ήταν καλοί μόνο μια φορά. Είσαι πραγματικά μεγάλος εραστής !"

Και ο Robert, κάπως αμήχανα, γυρνά στην Jenny και της λέει:
"Εννοείς ότι ήμουν εδώ ξανά;"

______________
Υπάρχει και ηθικό δίδαγμα:

Μη φοβάστε τα γηρατειά, το Alzheimer έχει και τα καλά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου