4 Μαρτίου 2013

Ατάκες για αυτοκίνητα από τον αιρετικό κ. Κλάρκσον

Ο Τζέρεμι Κλάρκσον, έχει γράψει ιστορία με τις αιρετικές κριτικές και τις φαρμακερές ατάκες του στην εκπομπή αυτοκινήτου Top Gear του BBC. Ο διάσημος αυτός δημοσιογράφος περιλαμβάνεται στους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κλάδο του αυτοκινήτου!

Μπορεί να θάψει ή να εκτοξεύσει τις πωλήσεις ενός νέου μοντέλου ανάλογα με την κριτική του. Εξαιτίας των φαρμακερών σχολίων του, έχουν υποβληθεί εναντίον του και εναντίον του τηλεοπτικού δέκτη BBC πάνω από εκατό μηνύσεις.

Ορισμένες από τις ατάκες του 
Τζέρεμι Κλάρκσον στη συνέχεια, όπως τις παρουσίασαν χθες "Τα Νέα":

Για την Porsche Cayenne: «Έχω δει πληγές από γάγγραινα που είναι ωραιότερες».

«Μια λέξη μόνο χαρακτηρίζει το Vectra, αρχίζει από σκ… και τελειώνει σε …τα».

Για το Dodge Viper: «Είναι το αμερικανικό συνώνυμο για το σπορ αυτοκίνητο, μάλλον με τον ίδιο τρόπο που ο Τζωρτζ Μπους είναι το συνώνυμο για ένα πρόεδρο».

«Θεωρώ τη Ferrari μια μικρότερη εκδοχή του Θεού».

«Το να λες σε ένα δείπνο ότι οδηγείς Nissan Almera είναι σα να λες ότι έχεις τον ιό έμπολα και ετοιμάζεσαι να φτερνιστείς».

«Καλύτερα να στειρωθώ, παρά να αγοράσω ένα Ford Galaxy».

«Το Suzuki Wagon R πρέπει να αποφεύγεται όπως το σεξ χωρίς προφυλάξεις με μια τραβεστί από την Αιθιοπία».

«Οι Αμερικανοί είναι πολύ χοντροί και δεν έχουν το στυλ για να φτιάχνουν αξιοπρεπή αυτοκίνητα».

Για την BMW Χ3: «Αν είσαι κλινικά παράφρων, δηλαδή ξυπνάς το πρωί και νομίζεις ότι είσαι κρεμμύδι, τότε αυτό είναι το αυτοκίνητο για σένα».

«Η Aston Martin DB9 δεν είναι απλά ένα σπορ αυτοκίνητο, είναι τσόντα».

«Το να έχεις μια Aston Martin DB9 και να μην την οδηγείς, είναι σαν να έχεις την Keira Knightly στο κρεβάτι σου και να κοιμάσαι στον καναπέ».

«To Renault Espace αποτελεί πιθανότατα το καλύτερο πολυμορφικό. Όχι ότι είναι και κάτι για να το φωνάζεις. Είναι σα να λες "α ωραία, έχω σύφιλη, το πιο ανώδυνο απ’ όλα τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα"».

«H ταχύτητα δε σκότωσε ποτέ κανέναν, το να σταματήσεις ξαφνικά είναι αυτό που βλάπτει».

«Η Buick LeSabre ήταν για τα σκουπίδια όταν ήταν καινούρια, κατασκευάστηκε από ηλίθιους και εξακολουθεί να είναι για τα σκουπίδια».

Για τη Ferrari Enzo: «Κάλεσα στο τηλέφωνο τον Jay Kay (τραγουδιστή των Jamiroquai) που έχει μία και τον ρώτησα αν μπορούμε να τη δανειστούμε. Μου απάντησε: «Ναι, αν μπορώ να δανειστώ την κόρη σου, γιατί είναι το ίδιο πράγμα».

Εξηγώντας το τούρμπο: «Τα αέρια της εξάτμισης μπαίνουν στην τουρμπίνα, την περιστρέφουν, γίνεται ένα μαγικό και πηγαίνεις πιο γρήγορα».

«Όποτε υποφέρω από αϋπνία, κοιτάζω μια φωτογραφία ενός Toyota Camry και κοιμάμαι αμέσως».

_______________________
Πηγή: http://www.tanea.gr/ της 03/03/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου