22 Μαΐου 2014

M. Schulz - Μήνυμα στήριξης στο "Ποτάμι" από τον υποψήφιο πρόεδρο της Κομισιόν

Έμμεση στήριξη προς "Το Ποτάμι" του Σταύρου Θεοδωράκη, φαίνεται να παρέχει ο υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών για την προεδρία της Κομισιόν, Martin Schulz, με δήλωσή του προς την "Καθημερινή". 

Το σχετικό άρθρο της "Καθημερινής" σήμερα, στη συνέχεια:

Μ. Σούλτς στην "Κ": Συσπείρωση εναντίον των "δυνάμεων του σκότους"

Εκκληση για συσπείρωση των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων εναντίον της ακροδεξιάς απευθύνει με δήλωσή του προς την "Κ" ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν με την Προοδευτική Συμμαχία των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών. Ο κ. Σούλτς ξεχωρίζει "Το Ποτάμι" ανάμεσα στα άλλα ελληνικά κόμματα, δηλώνοντας ότι αυτή η "νέα, και προοδευτική φιλο-Ευρωπαική δύναμη", συμβάλει στη μάχη με τις "δυνάμεις του σκότους".

"Καλώ όλες τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις να κινητοποιηθούν ενάντια στην ακροδεξιά..." δήλωσε στην "Κ" ο κ. Σούλτς. "Χαίρομαι που βλέπω μια νέα, σοβαρή και προοδευτική φιλο-Ευρωπαική δύναμη, το "Ποτάμι", να συμβάλει σε αυτή τη μάχη με τη σαφή και σταθερή του στάση ενάντια στις δυνάμεις του σκότους και του μίσους."


Πηγή: Μ. Σούλτς στην "Κ": Συσπείρωση εναντίον των "δυνάμεων του σκότους"

Υπενθυμίζεται ότι την υποψηφιότητα Schulz στηρίζουν η Ελιά/ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ. Οπότε η σχετική δήλωση του Martin Schulz μπορεί να εκληφθεί ως "χτύπημα" προς τα δυο αυτά κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου