8 Νοεμβρίου 2017

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 8.11.2017

Αγωγή κατά του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, καταθέτει ο Στ. Θεοδωράκης. «Ο υπουργός κ. Καμμένος δεν λέει να σταματήσει να λασπολογεί» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην Καθημερινή.

Το ρεπορτάζ (από το news.in.gr): 

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη σε βάρος του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, προανήγγειλε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, υπογραμμίζοντας πως «ο συκοφάντης θα λογοδοτήσει».
Σε δήλωσή του ο κ. Θεοδωράκης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «ο κ. Καμμένος με καθυβρίζει και με συκοφαντεί από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε το Ποτάμι». Ενώ πρόσθεσε πως «ο υπουργός κ. Καμμένος δεν λέει όμως να σταματήσει να λασπολογεί. Έως εδώ λοιπόν! Η χθεσινοβραδινή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου μέσω Twitter, αήθης και απρόκλητη, όπως πάντα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καμμένος, αναφερόμενος στον Σταύρο Θεοδωράκη, κατά τη διάρκεια του debate της Κεντροαριστεράς τη Δευτέρα, διερωτήθηκε μέσω Twitter αν «ο Θεοδωράκης φορά μαύρη γραβάτα που έχασε τους εργολάβους - εκδότες ιδρυτές και χρηματοδότες του»:

Όπως διαμήνυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, τις αμέσως επόμενες ημέρες ο δικηγόρος του θα καταθέσει αγωγή κατά «του εξουσιομανούς υπουργού και συγκυβερνήτη του κ. Τσίπρα».
«Ο κ. Καμμένος θα πρέπει να αποδείξει στους Έλληνες δικαστές ποιοι είναι οι εργολάβοι και οι εκδότες που τάχα με χρηματοδοτούν και, άκουσον - άκουσον, ίδρυσαν μαζί μου το Ποτάμι. Θα χρειαστεί να προσκομίσει στοιχεία, διευθύνσεις και ονόματα. Αλλιώς θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης», κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου