21 Νοεμβρίου 2017

Όταν η Μαρέβα Μητσοτάκη ... ποζάρει

Η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι το μοντέλο της νέας καμπάνιας του Zeus + Δione

Η Μαρέβα Μητσοτάκη και η συνεργάτιδα της, Δήμητρα Κολοτούρα, στέκονται μπροστά στον φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη και φωτογραφίζονται για τη νέα τους καμπάνια. Οι δυο κυρίες πίσω από το brand Zeus + Δione, αποφάσισαν ν' αναλάβουν τον ρόλο του μοντέλου και πόζαραν για την resort συλλογή τους, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση με στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της φωτογράφου αλλά και της εταιρείας στο Instagram.


Το brand που έχει γνωρίσει μεγάλη αναγνώριση τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, ταξιδεύοντας το made in Greece ανά τον πλανήτη με τρομερή επιτυχία, ιδρύθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, όμως μετρά ήδη 55 πόλεις του κόσμου στις οποίες έχει αναπτύξει το δίκτυό του. Ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνονται κομβικά σημεία του παγκόσμιου εμπορίου ενδυμάτων, μητροπόλεις όπως το Λονδίνο, το Τόκιο, η Νέα Υόρκη κ.ά.


Η ιδιαίτερη αισθητική και η εμμονή με την κορυφαία ποιότητα των (ελληνικών) πρώτων υλών είναι τα βασικά στοιχεία που κάνουν τη Zeus & Δione να διαφέρει. Η εταιρεία ανακαλύπτει τεχνίτες σε όλη την Ελλάδα αξιοποιώντας τον ελληνικό αργαλειό, τις κατά τόπους κεντήστρες και τις τοπικές τεχνοτροπίες που συναντά κανείς σε απομακρυσμένες γωνιές της χώρας μας.


Όσο για τη νέα συλλογή του οίκου, παντρεύει για ακόμα μια φορά την ελληνική παράδοση με τις μοντέρνες γραμμές και την φινέτσα, με στόχο την άνεση, την κομψότητα και την αισθητική προσέγγιση της σύγχρονης γυναίκας που ορίζει τον εαυτό της ως πολίτη του κόσμου.

Πηγές: mustonline.gr, kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου