18 Αυγούστου 2013

Πρωταθλήτρια κόσμου η Τσιάβου - δεύτεροι στον κόσμο οι αδελφοί Γκουντούλα.

Η Αλεξάνδρα Τσιάβου και οι αδελφοί Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας, αγωνιζόμενοι με τα χρώματα των συλλόγων τους, αφού στη διοργάνωση δεν μετέχουν Εθνικές ομάδες, ανέβηκαν και πάλι στο βάθρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Σουηδίας, στην παράκτια (ανοιχτής θάλασσας) κωπηλασία.

Στο απλό σκίφ των γυναικών η Αλεξάνδρα Τσιάβου, κατάφερε με τα χρώματα του "ΔΝΟ Ηγουμενίτσας" να κερδίσει την πρώτη θέση στο σκιφ γυναικών, ανάμεσα στα 12 πληρώματα του τελικού, με χρόνο 00:33:53. Άφησε στη δεύτερη θέση τη Γαλλίδα Στεφανί Σαντρί (00:34:32) και 3η την συμπατριώτισσά της Σαρλότ Κουντρί (00:34:51).

Στο διπλό σκίφ ανδρών η κόντρα ήταν μεγάλη, με τα αδέλφια Γκουντούλα (τον Απόστολο και το Νικο), που αγωνίστηκαν υπό τη σημαία του "Ομίλου Φίλων Θαλάσσης", να κοντράρονται μέχρι το τέλος με τα ιταλικά πληρώματα. Τελικά οι αδελφοί Γκαριμπάλντι (ο Φραντσέσκο και ο Φερερίκο) πήραν το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 00:27:33, με τους αδελφούς Γκουντούλα να ακολουθούν πολύ κοντά (00:27:44) και να κερδίζουν τη δεύτερη θέση, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε το άλλο ιταλικό πλήρωμα, ο Αντρέα Μίλος και ο Στέφανο Ντονάτ με χρόνο 00:27:47.

Πλέον το ραντεβού των κορυφαίων μας είναι το φθινόπωρο του 2014 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, με στόχο και πάλι την πρωτιά.






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου