9 Αυγούστου 2020

Τα «Ωραία» της Ημέρας 9.8.2020

Υποβρύχια πρόταση γάμου στην Αλόννησο.
Η γάτα του βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών ... βγαίνει στη σύνταξη.

Υποβρύχια πρόταση γάμου
Στην άμμο του βυθού γονάτισε ένας άνδρας στην Αλόννησο, κάνοντας μια ιδιαίτερη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Προσφέροντας το δαχτυλίδι μέσα σε ειδικό αδιάβροχο περιτύλιγμα, ο άνδρας ζήτησε από τη σύντροφό του –μέσα από μια κάρτα- να τον παντρευτεί, με εκείνη να του γνέφει «ναι».
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM», η μέλλουσα νύφη, Αφροδίτη Γαρυφάλλου, ανέφερε πως «μας είχε δείξει η εκπαιδεύτρια κάποια νοήματα για να μπορούμε να κάνουμε απαραίτητες συνεννοήσεις όταν βρισκόμαστε κάτω από το νερό, στην περίπτωση που θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Οπότε ήξερα ποιο νόημα σημαίνει "ναι" και το έκανα».
Ο γάμος του ζευγαριού ορίστηκε για το επόμενο καλοκαίρι και θα γίνει... εκτός βυθού.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, naftemporiki.gr

Η γάτα του βρετανικού ΥΠΕΞ ... βγαίνει στη σύνταξη
Στη… σύνταξη βγαίνει ο Πάλμερστον, μια γάτα η οποία ζει τα τελευταία 4,5 χρόνια στο Foreign Office, εγκαταλείποντας την κατοικία του στο Λονδίνο για να εγκατασταθεί στην εξοχή. Πλέον ο Πάλμερστον βάζει τέλος στις υπηρεσίες εξόντωσης ποντικών που προσέφερε το διάστημα αυτό στη βρετανική διπλωματία.
Γράφοντας στους περισσότερους από 100.000 ακολούθους του στον λογαριασμό του στο Twitter, ο ασπρόμαυρος κεραμιδόγατος, ο οποίος κάποτε ζούσε στο καταφύγιο σκύλων και γάτων του Μπάτερσι, λέει ότι θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο πλέον χαλαρά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
«Απόλαυσα το σκαρφάλωμα δέντρων και τις περιπολίες στα χωράφια γύρω από το νέο μου σπίτι στην εξοχή», έγραψε προς τον ανώτερο διοικητικό υπάλληλο του Foreign Office, Σάιμον ΜακΝτόναλντ, «υπογράφοντας» με το αποτύπωμα και των δύο μπροστινών του ποδιών. «Θα μου λείψει να ακούω τα βήματα ενός πρέσβη και να τρέχω στην κρυψώνα μου για να δω ποιος είναι» πρόσθεσε.
Πάντως, δεν αναμένεται… ανασχηματισμός, καθώς ο Λάρι, ο γάτος της Downing Street, διατηρεί τη θέση του, ενώ ο Γκλάντστοουν παραμένει στο βρετανικό υπουργείο Οικονομικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου