21 Φεβρουαρίου 2014

Βίντεο 25χρονης Ουκρανής με θέμα τις διαδηλώσεις κάνει τον γύρο του κόσμου

«Έχουμε την ελευθερία στις καρδιές μας, έχουμε την ελευθερία στο μυαλό μας και τώρα σας ζητάω να χτίσετε την ελευθερία στη χώρα μας» λέει η 25χρονη νεαρή κοπέλα στο βίντεο "I am a Ukrainian" ("Είμαι μία Ουκρανή"), που κυκλοφορεί στο YouTube. 

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει το σχετικό βίντεο, το οποίο επιχειρεί να ρίξει φως στις διαδηλώσεις που συγκλονίζουν το Κίεβο το τελευταίο διάστημα. Δείτε το:

«Θέλω να γνωρίζετε γιατί χιλιάδες άτομα σε ολόκληρη τη χώρα μου βγαίνουν στους δρόμους. Ο λόγος είναι μόνο ένας: Θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι από τη δικτατορία, θέλουμε να απελευθερωθούμε από τους πολιτικούς που δουλεύουν μόνο για τον εαυτό τους, που είναι έτοιμοι να πυροβολήσουν, να χτυπήσουν, να τραυματίσουν για να σώσουν τα χρήματά τους, για να σώσουν τα σπίτια τους, για να σώσουν την εξουσία τους» πρόσθεσε.

«Θέλω οι άνθρωποι που είναι εδώ να μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή. Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι και η κυβέρνησή μας αποτελείται από βαρβάρους» λέει η 25χρονη.

«Μπορείτε να μας βοηθήσετε με το να διηγηθείτε την ιστορία αυτή στους φίλους σας, με το να μοιραστείτε το βίντεο με άλλους. Σας παρακαλώ να το μοιραστείτε, να μιλήσετε στους φίλους σας, να μιλήσετε στην κυβέρνησή σας και να δείξετε ότι μας στηρίζετε».

Πηγές: 
http://www.youtube.com/watch?v=Hvds2AIiWLA
http://www.tovima.gr/world/article/?aid=569740

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου