7 Απριλίου 2015

Π. Καμμένος: Δηλώσεις περί "τζιχαντιστών" και πάλι

Για δεύτερη φορά, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, μέσω συνέντευξής του στη βρετανική εφημερίδα «The Times», προειδοποιεί ότι αν η Ελλάδα εκδιωχθεί ή αναγκαστεί να βγει από την Ευρωζώνη τότε «κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, συμπεριλαμβανομένων ριζοσπαστικών στοιχείων, θα ξεχυθούν από την Τουρκία, οδεύοντας προς την καρδιά της Δύσης». 

Μια δήλωση που προκάλεσε τις αντιδράσεις όχι μόνο των κομμάτων της αντιπολίτευσης αλλά και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter «την ώρα που ο Τσίπρας και το οικονομικό επιτελείο διαπραγματεύονται σκληρά με τους δανειστές, οι απειλές περί "τζιχαντιστών", δεν βοηθούν καθόλου».

Πρόκειται για την δεύτερη φορά που ο κ. Καμμένος επανέρχεται για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στο ίδιο θέμα. Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Μαρτίου είχε δηλώσει πως αν οι εταίροι-πιστωτές προσπαθήσουν να χτυπήσουν την Ελλάδα, τότε η ελληνική κυβέρνηση θα αναστείλει τη συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙ» και θα στείλει τους μετανάστες που βρίσκονται στο ελληνικό έδαφος στο Βερολίνο. 

Πηγή: στοιχεία από www.kathimerini.gr και www.tovima.gr 






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου