7 Νοεμβρίου 2017

Όταν γδύνονται οι κτηνίατροι!

Πέταξαν τα ρούχα τους οι νεαρές και οι νεαροί σπουδαστές και πόζαραν αγκαλιά με τα αγαπημένα τους ζώα στα Χάιλαντς, για τις ανάγκες του ημερολογίου "When Vets Undress" (Όταν γδύνονται οι κτηνίατροι), τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε φιλοζωική οργάνωση.

Την αγάπη τους για τα ζώα απέδειξαν περίτρανα φοιτητές και φοιτήτριες της κτηνιατρικής σχολής The Royal Dick School of Veterinary Studies του Εδιμβούργου, συμμετέχοντας πρόσφατα σε μία τολμηρή φωτογράφηση για τη δημιουργία ημερολογίου. 


Αψηφώντας τον παγωμένο αέρα των σκωτσέζικων βουνών, δεν δίστασαν να ποζάρουν επί ώρες χωρίς κανένα ρούχο πάνω τους για να πετύχουν την ιδανική πόζα.

Οι δυσκολίες του πρότζεκτ ήταν πολλές, αφού εκτός από την δική τους συνεργασία ο φωτογράφος έπρεπε να εξασφαλίσει και εκείνη των τετράποδων μοντέλων, που δεν ήταν και τόσο υπάκουα στις οδηγίες του.


Όπως ανακοινώθηκε, τα έσοδα του ημερολογίου θα διατεθούν στην οργάνωση All4Paws, η οποία προσφέρει δωρεάν φροντίδα στα ζώα αστέγων στο Εδιμβούργο αλλά και δωρεάν υπηρεσίες και εξοπλισμό σε άτομα από αδύναμες οικονομικά ομάδες που δεν μπορούν να καλύψουν όλα τα έξοδα των αγαπημένων τους κατοικιδίων. 

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου