19 Νοεμβρίου 2014

Οταν ο Πάρις... τράκαρε τον Γιώργο

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
από το: ΒΗΜΑτοδότης 

Θα μπορούσε κάλλιστα ο τίτλος να είναι: «Να τι μπορείς να πάθεις όταν δεν προσχωρείς στη Δημοκρατική Παράταξη», γιατί αυτό που θα σας περιγράψω ευθύς αμέσως μοιάζει να είναι απίστευτο. Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» συναντήθηκαν τυχαίως ο πρώην υπουργός (και αποστασιοποιημένος από το ΠαΣοΚ) Γιώργος Φλωρίδης με τον Πάρι Κουκουλόπουλο, αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και φανατικό βενιζελικό. Ο πρώτος πήγαινε στη Θεσσαλονίκη και ο δεύτερος μέσω Θεσσαλονίκης στην Κοζάνη.

Εν αναμονή της πτήσης και σε όλη τη διάρκειά της ο κ. Κουκουλόπουλος επιχειρούσε ένα άνευ προηγουμένου... μασάζ προκειμένου να πείσει τον κ. Φλωρίδη να επανέλθει, όχι στο ΠαΣοΚ, αλλά στη νεοϊδρυθείσα Δημοκρατική Παράταξη. Ακουσε φαίνεται ο Πάρις ότι ο κ. Φλωρίδης είχε τελευταίως συναντήσεις με την Αννα Διαμαντοπούλου και σου λέει να τον πείσω να ενταχθεί στη Δημοκρατική Παράταξη μπας και έρθει και η Διαμαντοπούλου μαζί του. Ελα όμως που ο κ. Φλωρίδης δεν τον άκουγε με τίποτε και διέψευδε παράλληλα τα περί Διαμαντοπούλου.

Με απίστευτη πίεση εκ μέρους του κ. Κουκουλόπουλου για προσχώρηση σε όλη τη διάρκεια της πτήσης, οι δυο τους προσγειώθηκαν τελικά στη Θεσσαλονίκη. Αποχαιρέτησε ο ένας τον άλλον, αντάλλαξαν ευχές του τύπου «καλή επιτυχία στην πορεία που επέλεξες» και μπήκαν στα αυτοκίνητά τους να πάνε στον προορισμό τους.

Στο πρώτο φανάρι, όπου σταμάτησε ο κ. Φλωρίδης, περιμένοντας το «πράσινο» και εκεί όπου νόμιζε ότι ησύχασε από την πίεση του Κουκουλόπουλου, το αυτοκίνητό του και ο ίδιος... τραντάζονται. Ενα αυτοκίνητο χρώματος μαύρου τον τράκαρε, ήρθε και έπεσε με δύναμη πάνω του. Βγαίνει έξω και έκπληκτος διαπιστώνει ότι ο οδηγός του μοιραίου αυτοκίνητου δεν ήταν άλλος από τον Πάρι Κουκουλόπουλο. Οπότε του λέει: «Ε, όχι και να με... σκοτώσεις επειδή αρνήθηκα συμμετοχή στη Δημοκρατική Παράταξη!». Πώς δικαιολογήθηκε ο Πάρις: «Ημουν αφηρημένος, μιλούσα στο κινητό». Να σημειώσω ότι δεν φορούσε και... ζώνη!

Πηγή: www.tovima.gr 19.11.2014
Ποιοι θα γίνονται Ελληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου