18 Νοεμβρίου 2014

Χέρι χέρι με τον… Καρατζαπαίρνει…

Θυμάστε το σύνθημα "Χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη"; Ε λοιπόν με την αποκάλυψη για τις μίζες και τις off shore αποδεικνύεται πως ο Καρατζαφέρης είναι πατριώτης με …τιμή, ενώ αλλάζει και το σύνθημα του ΛΑΟΣ και γίνεται: "Χέρι χέρι με τον Καρατζαπαίρνει…"*

*matrix24.gr


Κυκλοφορεί ακόμη και σαν: "Στο χέρι στο χέρι για τον Καρατζαφέρη..." 

Και δυο λόγια για το ιστορικό**:
"Αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα βρίσκεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα των ερευνών των Ορκωτών Λογιστών για λογαριασμό της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής. Σε λογαριασμούς στο εξωτερικό του κ. Καρατζαφέρη εντοπίστηκαν ήδη περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία είναι κατατεθειμένα σε τράπεζες οι οποίες εμπλέκονται σε μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα ενώ ερευνώνται και άλλες περίεργες διαδρομές. Παράλληλα έρευνα γίνεται και για τα άλλα περιουσιακά του στοιχεία (ακίνητα κ.λπ.), τα οποία υπολογίζονται σε 20 εκατομμύρια ευρώ.
Τα κακουργήματα τα οποία φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει είναι αυτά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος αλλά και της υποβολής αναληθούς «πόθεν έσχες», αφού επί συνεχή χρόνια δεν δήλωνε την υπεράκτια στην οποία εμφανίζεται ως δικαιούχος, καθώς και της παράβασης του νόμου για τις offshore. Το ποσό για το οποίο ελέγχεται είναι πάνω από 300.000 ευρώ και έχει κακουργηματικό χαρακτήρα..."

** από το http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=651059

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου