21 Νοεμβρίου 2014

Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με Ευ. Βενιζέλο !

Αφηρημένες ...Σκέψεις

Μια ακόμη είδηση, που δεν έπρεπε να είναι:
"Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Εξωτερικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο για τα εθνικά θέματα"! Τι πιο φυσιολογικό σε μια δημοκρατία. 


Και όμως μέχρι προχθές ο ΣΥΡΙΖΑ απέρριπτε συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον κ. Ευ. Βενιζέλο με την ιδιότητά του ως αντιπροέδρου της κυβέρνησης, στα πλαίσια τριμερούς συνάντησης με τη συμμετοχή και του πρωθυπουργού. Χθες ο ΣΥΡΙΖΑ συμφώνησε να δει ο Αλέξης Τσίπρας τον Ευ. Βενιζέλο αλλά ως υπουργό Εξωτερικών...

Ίσως και η συμφωνία αυτή να ήταν αποτέλεσμα της πίεσης που προκάλεσε το πλήθος των αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων, για την αδυναμία πραγματοποίησης της συνάντησης, που κατέκλυσαν τα ΜΜΕ.

Ίσως και οι κινήσεις της αρχικής άρνησης και της τελικής αποδοχής, με άλλο χαρακτηρισμό, να εντάσσονται στο πλαίσιο της "προεκλογικής" στρατηγικής του κόμματος.

Ίσως τέλος και να επικράτησε, έστω και με καθυστέρηση, η απλή λογική! Μακάρι.

«Ευτυχώς, μου διαμηνύθηκε ότι ο κ. Τσίπρας ανταποκρίνεται στην πρόσκληση να έρθει να ενημερωθεί για τα εθνικά θέματα μετά το ταξίδι μου στην Αγκυρα και ενόψει του Συμβουλίου Συνεργασίας με την Τουρκία στην Αθήνα», δήλωσε χθες ο Ευ. Βενιζέλος.

Takis Ant για το afirimeno.com

1 σχόλιο:

  1. Στο τέλος πάντα επικρατεί η λογική. Όμως μερικές φορές συμβαίνει ...κατόπιν εορτής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή