20 Μαρτίου 2021

Το Σκίτσο της Ημέρας 20.3.2021

Προσπαθώντας να ισορροπήσει πατώντας σε δυο βάρκες, μεταξύ οικονομίας και πανδημίας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μιτσοτάκης, στο πλαίσιο της σταδιακής άρσης των περιορισμών, ανοίγει τα ...κολυμβητήρια! Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην «Καθημερινή».

Όπως τόνισε πρόσφατα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μιτσοτάκης σε συνέντευξή του στο CNN, «στόχος, είναι να δούμε έξυπνα πώς από τη μία θα επιτρέψουμε περισσότερες δραστηριότητες χωρίς από την άλλη να κάνουμε συμβιβασμούς στη βασική στρατηγική μας για την ανάσχεση της πανδημίας».

Όπως σημείωσε και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, «σε κάθε περίπτωση λαμβάνεται σοβαρά υπόψη η κόπωση που υπάρχει στην κοινωνία και αναζητούνται βαλβίδες αποσυμπίεσης που μπορεί να ενεργοποιηθούν σ’ έναν κοντινό ορίζοντα, πάντοτε βέβαια με κανόνες και αυξημένη προσοχή».

Εξάλλου την επανεκκίνηση όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων (πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και υδατοσφαίρισης) αποφάσισε σήμερα η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας, που ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση των λοιμωξιολόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου