30 Μαρτίου 2021

Παντός καιρού ... Ραγκούσης

Ραγκούσης με ΠΑΣΟΚ, Ραγκούσης με ΣΥΡΙΖΑ, για Παππά

Σφοδρή επίθεση κατά του Γιάννη Ραγκούση, νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσαν οι σύντροφοί του από το Κίνημα Αλλαγής. Θυμίζοντας τα όσα έλεγε και όσα έγραφε ο πρώην υπουργός τον… έστησαν στον τοίχο στη Βουλή με αφορμή τη συζήτηση για τον Νίκο Παππά.

Βασίλης Κεγκέρογλου και Ευαγγελία Λιακούλη του υπενθύμισαν τα όσα έλεγε για το νόμο Παππά και τη σημερινή του στάση.

Ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2015-2016 ο Γιάννης Ραγκούσης έλεγε ότι αν ψηφιζόταν ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες θα αναζητούνταν ποινικές ευθύνες.

«Θα έχουν κακό τέλος… με τον αδιαφανή και σκανδαλώδη δρόμο που διάλεξαν για να ιδιοποιηθούν τις τηλεοπτικές άδειες» έλεγε, ενώ συνέχιζε να ξιφουλκεί κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «με αυτόν τον τρόπο η Κυβέρνηση προσκαλεί σε μια αδιαφανή δοσοληψία, σε ένα «δούναι και λαβείν κάτω από το τραπέζι» όσους ενδιαφέρονται… να πληρώσουν για να αποκτήσουν άδεια τηλεοπτικού σταθμού». Σε άλλη ανάρτηση έγραφε «η κυβέρνηση στήνει παράγκα με τις τηλεοπτικές άδειες… θα έχουν κακό τέλος».

Ωστόσο, στην σημερινή διαδικασία και ως βουλευτής πλέον του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την θλίψη του για την πρόταση της ΝΔ υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία κατά του κ. Παππά.

Πρόσθεσε ότι η εισήγηση της πλειοψηφίας στηρίζεται σε «κατάπτυστες και γεμάτες αντιφάσεις καταγγελίες του Χρ. Καλογρίτσα» ενώ υποστήριξε ότι ο γνωστός εργολάβος «παντελόνιασε» ποσό 3 εκατ. ευρώ και σήμερα επιχειρεί να το «χρεώσει» στον πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. 

Δείτε ένα σχετικό βίντεο στο twitter.com/omadaalithias

Αστείος πολιτικός Ραγκούσης πριν πάει στο ΣΥΡΙΖΑ: Σκοτεινή υπόθεση η υπόθεση Καλογρίτσα. Ραγκούσης σήμερα: Δεν υπάρχουν στοιχεία στην υπόθεση Καλογρίτσα. #Βουλη

Παράλληλα, ο Γιάννης Ραγκούσης κάλεσε τα μέλη της υπο συγκρότησης προανακριτικής να προχωρήσουν στο άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του κ. Καλογρίτσα προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία των χρημάτων.

Πηγή: tanea.gr

Σχετικές με Γ. Ραγκούση αναρτήσεις μας:
Βίλα Ραγκούση στην Πάρο, μόνο για… κροίσους! (11.8.2019)
Γ. Ραγκούσης: Μας κυβερνούν τα λεφτά! (22.9.2019)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου