9 Οκτωβρίου 2023

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 9.10.2023

Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην Καθημερινή, που προκάλεσε την οργή του Παύλου Πολάκη, τον οποίο περουσιάζει ως σκυλάκι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη και του συντρόφου του, Τάιλερ Μακμπέθ, να ουρεί στην πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ρεπορτάζ λίγο πιο αναλυτικά: 

Ο Παύλος Πολάκης, αναβαθμισμένος πια στην εποχή Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ από τη θέση του υπερσυντονιστή των βουλευτών του κόμματος, θυμήθηκε τον «παλιό καλό» του εαυτό, και με μία ανάρτηση-προγραφή στο facebook έριξε αυτή τη φορά βορά στους ακολούθους του τον σκιτσογράφο της «Καθημερινής» Δημήτρη Χαντζόπουλο. Αιτία η παραπάνω γελοιογραφία του Χαντζόπουλου.

ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:


Αυτο το κακεκτυπο ανθρώπινου είδους είναι ο «γελοιογράφος» της «σοβαρής αστικής εφημεριδας» της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ !!
Αυτός ο τυφλωμένος ακροδεξιός «καλλιτέχνης» νομίζει πως παράγει πολιτισμό και κανει χιουμορ!!!
Σε παραδίδω στη ΧΛΕΥΗ των πραγματικών ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!…

Αντιδράσεις από κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σε σχετική δήλωσή του υπογράμμισε: «Ο υπερσυντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης, αφού ανήρτησε φωτογραφία του σκιτσογράφου Δημήτρη Χαντζόπουλου, που “τόλμησε” να εκφράσει την άποψή του, τον παρέδωσε “στη χλεύη των κανονικών ανθρώπων” όπως έγραψε, σε μια ακόμα ανάρτηση γεμάτη ύβρεις και μίσος που προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη και παραπέμπει σε λογικές προγραφών», 

Εντονη ήταν και η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ. «Ο πολιτικός πάτρωνας του κ. Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης, σε ένα ακόμη κρεσέντο τοξικότητας εξαπολύει πεζοδρομιακές ύβρεις και στοχοποιεί τον γελοιογράφο, Δημήτρη Χαντζόπουλο. Κανείς δεν απολαύει "ασυλίας" από τη γελοιογραφική πένα, αλλά για τον κ. Πολάκη φαίνεται ότι είναι άγνωστες λέξεις», ήταν το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη για τη στοχοποίηση του γελοιογράφου από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου