4 Δεκεμβρίου 2018

Διαγωνισμός για τον Καλύτερο Φωτογράφο Άγριας Ζωής της Χρονιάς

Το κοινό μπορεί πλέον να συμμετάσχει στον διεθνώς αναγωρισμένο διαγωνισμό του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου για τον Καλύτερο Φωτογράφο Άγριας Ζωής της Χρονιάς, ψηφίζοντας για το νικητή του LUMIX Peoples’ Choice Award. 

Φωτο επάνω αριστερά: Family Portrait / Connor Stefanison, Canada

Οι 25 υποψήφιες φωτογραφίες επιλέχθηκαν από το Μουσείο από συνολικά 45.000 χιλιάδες από 95 χώρες. Οι πέντε καλύτερες θα παρουσιαστούν και στην ιστοσελίδα www.wildlifephotographeroftheyear.com 

 Shy / Pedro Carrillo, Spain 

Ο διαγωνισμός είναι ο μακροβιότερος του είδους του και παρακολουθείται από εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο, υπενθυμίζοντας μας και την ανάγκη να προστατεύσουμε τον πλανήτη και τα είδη που βρίσκονται υπό εξαφάνιση. 

Three Kings / Wim Van Den Heever, South Africa

Ο Ίαν Όουενς, Διευθυντής του Τμήματος Επιστήμης του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και μέλος της κριτικής επιτροπής δήλωσε ότι «το κοινό συνδέεται με την φύση και την καρδιά της αποστολής μας εδώ στο Μουσείο και είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό τον διαγωνισμό. Το βραβείο είναι ιδιαίτερο γιατί δίνει την δυνατότητα στον κόσμο να αποφασίσει τον νικητή και ανυπομονώ να δω ποια φωτογραφία θα επιλέξει ως νικήτρια».

Μπορείτε να ψηφίσετε για τον νικητή του LUMIX People’s Choice Award εδώ.

Πηγές: kathimerini.gr , nhm.ac.uk 
Φωτο: Τρεις από τις 25 υποψήφιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου