15 Σεπτεμβρίου 2018

Επίθεση Πολάκη και στοχοποίηση του καθηγητή Συνολάκη

Επίθεση χθες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στον καθηγητή Κωνσταντίνο Συνολάκη, και στοχοποίησή του σήμερα, με αφορμή την ομιλία του ιδίου καθηγητή την Πέμπτη ενώπιον του Κυριάκου Μητσοτάκη στην οποία παρουσίασε πορίσματα για την τραγωδία στο Μάτι. Πιο αναλυτικά:

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με τον γνωστό του τρόπο, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξαπέλυσε χθες επίθεση κατά του εγνωσμένου κύρους καθηγητή φυσικών καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κωνσταντίνου Συνολάκη, αναφέροντας τους δεσμούς του με την οικογένεια Μητσοτάκη. 
 
«Συνολάκης ..... Μάλιστα..... Μετά Χριστόν προφήτης ... Με το κύρος του βαφτιστηριού Μητσοτάκη, του μέλους του ΔΣ του Ιδρύματος Μητσοτάκη και τοποθετημένος, από τον Μητσοτάκη ,στο ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών....Συνολάκης ....εκκενώνει το Μάτι από 35 έως 55 λεπτά αναλόγως το σταθμό που δίνει συνέντευξη!!!!! ΝΤΡΟΠΗ !!!» έγραψε.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
Συνολακης ..... Μαλιςτα..... Μετα Χριστον προφήτης ... Με το κύρος του βαφτιστηριου Μητσοτακη ,του μέλους του ΔΣ του Ιδρυματος Μητσοτακη και τοποθετημένος ,απο το Μητσοτακη ,στο ΔΣ του Ελληνικου Κεντρου Θαλάσσιων Ερευνών....
Συνολάκης ....εκκενώνει το Μάτι απο 30 έως 57 λεπτά αναλόγως το σταθμό που δίνει συνέντευξη!!!!! ΝΤΡΟΠΗ !!!

Σήμερα, ο 
αναπληρωτής υπουργός Υγείας, επίσης μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στοχοποίησε τον ίδιο καθηγητή, δίνοντας στη δημοσιότητα τη διεύθυνση κατοικίας του

«Κύριε Συνολάκη!!!! Πριν κάνετε μαθήματα σε άλλους για τη φωτιά κανονίστε να καθαρίσετε το στύλο της ΔΕΗ έξω απο το σπίτι σας στη Μανουσου Κούνδουρου 19 απο τα Φυτα και τις κρεββατινες σας γιατι κινδυνεύετε απο ηλεκτροπληξία σε περίπτωση βροχής η απο φωτιά σε περίπτωση ζέστης. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν ξερω αν θα προλάβετε να εκκενώςετε το σπίτι σας σε 30-55 λεπτά» έγραψε. 

Η σχετική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 


Και κάποια σχόλια στο twitter σχετικά με τη δεύτερη ανάρτηση Πολάκη:

Nikos Romanos‏ @NickRomanos
Υπουργός δίνει στη δημοσιότητα τη διεύθυνση διεθνώς αναγνωρισμένου επιστήμονα που στοχοποιεί, επειδή τα επιστημονικά του συμπεράσματα επιβεβαιώνουν το αυτονόητο, γκρεμίζοντας την προπαγάνδα τους. Αριστερο-ακροδεξιό καθεστώς με πρακτικές και νοοτροπία υποκόσμου. Ελλάδα 2018.

Κωνσταντίνος‏ @elitischmos
Συνειδητοποιούμε πως υπουργός όχι απλά στοχοποιεί ακαδημαικό ο οποίος διαφωνεί με την κυβέρνηση του, αλλά δημοσιοποιεί και τη διευθυνση κατοικίας του; Εν είδει ξεκάθαρης απειλής, "αν δεν είσαι μαζί μας, θα φροντίσουμε να τρέμεις" Καταλαβαίνουμε πόσο φασιστική πρακτική είναι αυτό;

Yannis Karamagalis‏ @Karamagalis
Ας αφήσουμε στην άκρη το γεγονός ότι δίνει στη φόρα την διεύθυνση ενός ανθρώπου. Σκεφτείτε το εξής: Για να κάνει αυτό το ποστ, έβαλε να μάθουν που μένει και έστειλε άνθρωπο εκεί να βγάλει φωτογραφίες. Τρομακτικά πράγματα.

Πηγές: facebook.com , twitter.com

1 σχόλιο:

  1. Για στοχοποίησή του κάνει λόγο ο Συνολάκης μετά τη νέα ανάρτηση Πολάκη. Ο κ. Συνολάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για στοχοποίηση, ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «αυτού του είδους οι απειλές η εκφοβιστική συμπεριφορά δεν αρμόζει σε κανέναν πολιτικό». Πρόσθεσε δε «ο κύριος Πολάκης δεν έχει καταλάβει ότι δεν είμαι πολιτικός αλλά επιστήμονας»

    ΑπάντησηΔιαγραφή