22 Δεκεμβρίου 2019

Τα «Ωραία» της Ημέρας 22.12.2019

Χριστουγεννιάτικα πολιτικά τρολαρίσματα: 
Ο Νίκος Παππάς αποφάσισε να τρολάρει τη ΝΔ με μια χριστουγεννιάτικη κάρτα. 
Όμως και αυτόν τον τρόλαρε χρησιμοποιώντας την ίδια κάρτα ο Παύλος Χρηστίδης.

Είναι και αυτός ένας τρόπος να ασκείς πολιτική στις μέρες μας. Στην εποχή όπου η μάχη των ιδεών έχει δώσει τη θέση της στη μάχη των ευφυολογημάτων και της ατάκας στα social media, ο Νίκος Παππάς, άλλοτε Νο2 στον ΣΥΡΙΖΑ και πολύ στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, σκέφτηκε να πλήξει την κυβέρνηση με μια χριστουγεννιάτικη κάρτα. 

Ο κ. Παππάς, που έχει δημιουργήσει σχολή με τις πασχαλινές κάρτες του με τα αυγά και τους πυραύλους –την εποχή που είχε συστήσει στο Πανελλήνιο τον αλήστου μνήμης ΕΛΔΟ (την "ελληνική NASA"), έβγαλε στο Twitter μια διπλή κάρτα με αρκετά υπονοούμενα. 

Στην κάρτα του ο κ. Παππάς παρουσιάζει: Αριστερά σε κόκκινο φόντο μια φάτνη με πολύ κόσμο μέσα και την επιγραφή «Γιορτές με ΣΥΡΙΖΑ». Δεξιά μια άλλη φάτνη σε μπλε φόντο με λίγους μέσα και πολλούς έξω και την επιγραφή «Γιορτές με ΝΔ». Και όσους τυχόν δεν έπιασαν το "μήνυμά" του, προσθέτει: «για εμάς δεν περισσεύει κανένας»! 


Ωστόσο το ευφυολόγημα του κ. Παππά δεν άργησε να βρει την απάντησή του, από τον άλλο δραστήριο πολιτικό των social media, τον εκπρόσωπο του Κινήματος Αλλαγής, Παύλο Χρηστίδη. Ο κ. Χρηστίδης πήρε από την κάρτα του κ. Παππά το μέρος με τις «Γιορτές με ΣΥΡΙΖΑ», το έβαλε σε πράσινο φόντο, πρόσθεσε από την μια πλευρά τον Αγιο Βασίλη με έλκηθρό του να μοιράζει δώρα και από την άλλη ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και φυσικά έγραψε: «Γιορτές με ΠΑΣΟΚ»! 

Τέλος, αξιοπρόσεκτος είναι και στις τρεις περιπτώσεις ο διαφορετικός ...φωτισμός στη φάτνη!

Είναι λοιπόν και αυτός ένας τρόπος να ασκείς πολιτική στις μέρες μας...

Takis Ant για το afirimeno.com
Με στοιχεία από twitter.com και protagon.gr 


Δείτε και αυτά:
Τα «Ωραία» της Ημέρας 21.12.2019
Τα «Ωραία» της Ημέρας 19.12.2019
Τα «Ωραία» της Ημέρας 18.12.2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου