15 Δεκεμβρίου 2019

Αντιδράσεις για τα σχόλια Πολάκη σε άρθρο του Σημίτη

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασαν στο Κίνημα Αλλαγής την τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη, σχετικά με την παρέμβαση του Κώστα Σημίτη σε άρθρο του στα «ΝΕΑ» του Σαββατοκύριακου.

«Ψάχνω στα like να βρω τον Νίκο Μπίστη, την Μυρσίνη Ζορμπά …. και άλλους "εκσυγχρονιστές" συντρόφους του Παύλου. Δεν θα με ξένιζε ιδιαίτερα» επεσήμανε, χαρακτηριστικά, ο Μανώλης Όθωνας, διευθυντής του πολιτικού γραφείο της Φώφης Γεννηματά.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης: «Είναι προφανές ότι τον Κώστα Σημίτη δεν τον αγγίζουν οι χυδαιότητες Πολάκη. Μετάλλαξαν όμως όσους πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ για να τον αλλάξουν και άλλαξαν οι ίδιοι. Με λίγα λόγια οι κκ. Ζορμπά, Μουζέλης, Μπίστης και άλλοι, μπορούν από σήμερα να διασχίζουν απομονωμένοι, τις γέφυρες της σιωπής». 


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με αφορμή το άρθρο του κ. Σημίτη στην εφημερίδα «Τα Νέα», εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό, χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις. Συγκεκριμένα 
σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, έγραψε: «Σημίτη, άει κρύψου σε καμία τρύπα που έχεις και άποψη για τα εθνικά...» 

Η ανάρτηση Πολάκη στο Facebook:

ΣΗΜΙΤΗ !!!! ΑΕΙ κρύψου σε καμία τρύπα που εχεις και άποψη για τα εθνικά. Με τη στάση σου "γκριζαριστηκαν"τα ΙΜΙΑ.εσυ ΕΔΩΣΕΣ τον Οτσαλάν στους Τούρκους ,Εσυ έκανες "νόμο κίνησης"της ελληνικής κοινωνίας τη μίζα και το μαύρο χρήμα ,Εσυ έφαγες τα λεφτά του κοσμάκη στο Χρηματιστήριο ,εσυ εστησες το πάρτυ των Ολυμπιακών του 2004 με την Αγγελοπουλου,απο σένα και τον Κοσμιδη ξεκίνησε το 1997 το μεγάλο πάρτυ με τη φαρμακευτική δαπάνη !!!
ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ;;;;;
Ο "εκσυγχρονισμός" σου ήταν σάπιος και οδήγησε ,μαζι με αυτα που εκανε ο Καραμανλής μετα στη ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ της χώρας !
Τι θέλεις Να θυμισεις στο Κυριακο Μητσοτακη πως επι των ημερών σου διορίστηκε μεςω Καρατζα στην εθνική τράπεζα ,για να βάλεις υποψηφιότητα για πρόεδρος;;;
ΑΕΙ πιες το τσάι σου ,ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ....

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σημίτης, στην επίμαχη αρθρογραφία στα 
«ΝΕΑ», εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Κώστα Καραμανλή, επικρίνοντας τη στάση που κράτησε στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών το 2004 για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αποδίδοντάς του ευθύνες για τη σημερινή προκλητική συμπεριφορά της Άγκυρας.

Πάντως, μετά το άρθρο του Κώστα Σημίτη στα 
«ΝΕΑ» για της ευθύνες της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή στα ελληνοτουρκικά, οι πιθανότητες να προταθεί, από την ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός και  πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ελαχιστοποιούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου