4 Οκτωβρίου 2013

Συνέντευξη Miles Plumlee

Οι συνεντεύξεις στο Bright Side of the Sun καλά κρατούν και τώρα ήταν η σειρά του Miles Plumlee. Ο εν λόγω είναι ένα ερωτηματικό για τους περισσότερους φίλους των Suns, γι αυτό και είναι πεπεισμένος ότι υποεκτιμούν το μέγεθος και την αθλητικότητά του. Το πλεονέκτημά του έναντι των υπόλοιπων Center στο Ρόστερ θα είναι πράγματα όπως τα Rebounds και οι λόμπες:


"Δουλεύω σκληρά και παίζω με ενέργεια, πιστεύω λοιπόν πως ταιριάζω πολύ καλά στο σύστημα. Νομίζω ότι θα παίζουμε με πολύ γρήγορο ρυθμό και αυτό με βολεύει γιατί έχω καλό άλμα και τρέξιμο."

Λέξη κλειδί: Ταχύτητα. Αυτό θα είναι σύμφωνα με τον Plumlee το πλεονέκτημα των Suns:

"Είμαστε πραγματικά γρήγοροι. Έχουμε playmakers που μπορούν να κάνουν πολλά με τη μπάλα στα χέρια τους."

Όσο για μειονεκτήματα ? Ο Miles θέλει καταρχήν να βελτιωθεί επιθετικά, ιδίως όσον αφορά στις κινήσεις του στο Low-Post. Με ένα επίμονο προπονητικό Team, αυτό δε θα είναι πρόβλημα:

"Όλοι οι προπονητές δίνουν βάση στη λεπτομέρεια. Δεν παίζει ρόλο που πρόκειται για παιχνίδια τύπου Pick-up - διαρκώς επεμβαίνουν π.χ. για να διορθώσουν την άμυνά μας στα Screen ή για να μας πουν τι θα έπρεπε να είχαμε κάνει σε κάποια κατάσταση. Πολλές άλλες ομάδες απλώς αφήνουν τους παίκτες τους να παίζουν μόνοι τους."

Ερωτώμενος για τον Alex Len, ο Plumlee ξεχωρίζει το μέγεθος, ταλέντο και τις προοπτικές του. Πιστεύει πως κάποια στιγμή θα γίνει πολύ καλός παίκτης. Παρόλα αυτά απαντά διπλωματικά στην ερώτηση, κατά πόσο πίστευε ότι ο Len θα επιλεγόταν στο Top-5 του draft, όταν έπαιζαν και οι δύο στο ακόμη στο κολεγιακό πρωτάθλημα:

"Μπορώ να το πιστέψω...Εννοώ, είναι δύσκολο να το προβλέψει κανείς... Εξαρτάται από το πως τελειώνεις τη σεζόν. Αλλά ήξερα ότι έχει καλές πιθανότητες να γίνει ένας καλός παίκτης. Εκείνη την εποχή δε θα στοιχημάτιζα ότι θα επιλεγεί στο Top-5. Δε με εξέπληξε όμως ότι τα κατάφερε. Το αξίζει."

Επόμενη ερώτηση, ποιός από τους Point-Guard των Suns του έκανε την καλύτερη εντύπωση. Η απάντηση ήταν για άλλη μια φορά "πολιτική":

"Και οι τρεις έχουν την ικανότητα να σε βρουν με πάσα. Πάει καιρός που δεν έχω παίξει μαζί με τέτοιους playmaker. Δεν είμαι συνηθισμένος να μου πασάρουν τη μπάλα και μερικές φορές κόντεψαν να μου σπάσουν τη μύτη με τη μπάλα! Αυτό είναι ένα ωραίο πρόβλημα να έχει κάποιος."








yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου