24 Ιουνίου 2015

Μια άθλια ανάρτηση του Δημ. Καμμένου στο fb

Για να αποδοκιμάσει τις συγκεντρώσεις υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, ο Δημ. Καμμένος, βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, χρησιμοποίησε φωτογραφία του Αουσβιτς παραφράζοντας το οδυνηρό για εκατομμύρια Εβραίους σύνθημα στην καγκελόπορτα του στρατοπέδου, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου αλλά και της εκπροσώπου των ΑΝ.ΕΛ Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

Η θλιβερή ανάρτηση έγινε στο facebook στις 20 Ιουνίου, παραμονή της δεύτερης συγκέντρωσης στο Σύνταγμα για την στήριξη της παραμονής της χώρας στην Ευρώπη.
«Μένουμε Ευρώπη, λένε, πασει θυσία λένε, φέρτε να υπογράψουμε τα πάντα όλα λένε. Λέω ναι, αφού πληρώσουν το κόστος» έγραψε στη λεζάντα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Η αντίδραση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου: 
«Καλούμε την πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και τους εκπροσώπους όλων των δημοκρατικών κομμάτων να αποδοκιμάσουν τον κακόβουλο ευτελισμό του Ολοκαυτώματος 6.000.000 Εβραίων και των άλλων θυμάτων αυτής της βαρβαρότητας, που υποβαθμίζει ταυτόχρονα τον αγώνα κατά του φασισμού και του ναζισμού στη χώρα μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου.
«Δεν πρέπει να μείνουμε απαθείς, διότι-εάν ως κοινωνία επιτρέψουμε την αλλοίωση της ιστορικής μνήμης του Ολοκαυτώματος- θα είναι σαν να ανοίγουμε ξανά την πύλη του Άουσβιτς για να τελεσθούν νέα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΣ.

Τον αποδοκιμάζουν και οι ΑΝ.ΕΛ 
Την ανάρτηση του Δ. Καμένου έσπευσε να αποκηρύξει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη διευκρινίζοντας ότι δεν απηχεί τις θέσεις του κόμματος.
«Η πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Δημήτρη Καμμένου να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία από την είσοδο του 'Αουσβιτς με παραλλαγμένη την επιγραφή, είναι αμιγώς προσωπική ενέργεια.Σε κάθε περίπτωση, δεν απηχεί τις θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» δήλωσε η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. 

Υπήρξε και συνέχεια: Ένας άγριος καυγάς του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου με την εκπρόσωπο τύπου του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη στα σκαλοπάτια έξω από τη Βουλή...

Πηγή: www.thetoc.gr 24.06.2015
http://www.thetoc.gr/politiki/article/o-bouleutis-twn-anel-d-kamenos-paizei-athlio-paixnidi-me-to-aousbits

1 σχόλιο:

  1. Εκτός από το ότι είναι ηθικα απαράδεκτη η ανάρτηση του κ. Δημ Καμμένου, δεν κάθεται να σκεφτεί γιατί τον εξέλεξε ο ελληνικός λαός; Είναι συγκυβένηση, αντί να συμβάλει με προτάσεις στην επίλυση της κρίσης, σαχλαμαρίζει στο fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή