26 Ιουνίου 2019

Η Νοτοπούλου έκανε προεκλογική της «αφίσα» τον Αντετοκούνμπο!

Να «κλέψει» κάτι από τη δόξα και τη μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του NBA, επιχείρησε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η πρώην υπουργός Μακεδονίας Θράκης και πρώην διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, μετά την αποτυχία της να εκλεγεί δήμαρχος στην συμπρωτεύουσα, είναι τώρα υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην προεκλογική της καμπάνια μέσω των κοινωνικών δικτύων δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει και τον διάσημο πλέον Έλληνα, με καταγωγή από τη Νιγηρία, μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Συγκεκριμένα στην «αφίσα» της, στη μισή εικόνα (πάνω και δεξιά) φιγουράρουν δύο φωτογραφίες του μπασκετμπολίστα, μία με την φανέλα των Milwaukee Bucks και η άλλη με την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας, καθώς και το σήμα του κόμματός της. Στην υπόλοιπη μισή (κάτω και αριστερά) είναι γραμμένo τo σύνθημα της προεκλογικής της καμπάνιας «Προχωράμε μαζί με το θάρρος των αγώνων μας», ενώ αναφερόμενη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, γράφει: «...Greek to the core! Ήσουν πάντα ένας από εμάς!»

Ωστόσο, μετά την... κατακραυγή στα social media, η Κατερίνα Νοτοπούλου κατέβασε το μεσημέρι της Τετάρτης την συγκεκριμένη «αφίσα», "προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων" (!) όπως αναφέρει στο twitter:

Κατερίνα Νοτοπούλου‏ @katenotopoulou
Το πολυσυζητημένο δημιουργικό κατέβηκε προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων. Δεν υπήρξε ούτε πρόθεση ούτε χρήση προεκλογική της μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκουμπο, μιας επιτυχίας που του ανήκει και μας κάνει όλους υπερήφανους. 

Πάντως ένας από τους στόχους της, η ευρεία δημοσιότητα της ιδίας, επετεύχθη!

Takis Ant για το afirimeno.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου