10 Ιουνίου 2019

Προτίμησε τη Βάνα Μπάρμπα από τον Βενιζέλο το ΚΙΝΑΛ

Την υποψηφιότητά της με το Κίνημα Αλλαγής στις προσεχείς εκλογές ανακοίνωσε σήμερα η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Βάνα Μπάρμπα, που θα είναι υποψήφια στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, ανέφερε ότι «το ΠΑΣΟΚ τιμωρήθηκε για όλα, υπερβολικά. Κάναν λάθη, αλλά είναι άδικο. Το ΚΙΝΑΛ πρέπει να γίνει ξανά ένα μεγάλο κίνημα».

Αναφερόμενη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος ηθικός, θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν κορόιδεψε. Ίσως δεν γνώριζε».

Αναφερόμενη στον Ευάγγελο Βενιζέλο, που λίγες μέρες πριν απομάκρυνε 
η προέδρός του Φώφη Γεννηματά από το ΚΙΝΑΛ, είπε ότι είναι ένας μεγάλος πολιτικός αλλά η κ. Γεννηματά πρέπει να πάρει αποφάσεις που μερικές φορές θα είναι και δυσάρεστες.

Σχολιάζοντας 
το Βήμα μεταξύ άλλων αναφέρει: «Μια ηγεσία που ενδιαφέρεται πρωτίστως για την προσωπική της επιβίωση, που δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτοί που την εμπιστεύονται ακόμα είναι τα απομεινάρια του πάλαι ποτέ ένδοξου ΠαΣοΚ, που δεν βλέπει ότι η νέα γενιά τής έχει γυρίσει την πλάτη, που προτιμά τη Βάνα Μπάρμπα από τον Βενιζέλο, όποιο εκλογικό αποτέλεσμα κι αν πετύχει, οδηγεί την παράταξη σε στρατηγικό και πολιτικό αδιέξοδο». 


Σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα 
Η υποψηφιότητα της Βάνα Μπάρμπα με το ΚΙΝΑΛ, όπως ήταν φυσικό σχολίαστηκε και στα κοινωνικά δίκτυα: 

Lina Kleitou‏ @LKleitou
Στο παιχνίδι της Δημοκρατίας θεωρητικά έχουν όλοι θέση. Στο ΚΙΝΑΛ η Βάνα Μπάρμπα, αλλά ΟΧΙ ο Βαγγέλης Βενιζέλος!!!! Το λες ηθικό και πολιτικό rebranding του Κινήματος....Ελεος!


Marianna Truth‏ @elladistan30
Φοβερή πολιτική κίνηση κινάλ να βγάλει έναν Βενιζέλο και να προσθέσει μία Βάνα Μπάρμπα. Προεδράρα η Φώφη δεν το συζητάμε


Manos Voularinos‏ @ManosVoularinos
Βάνα Μπάρμπα και Παναγούλης υποψήφιοι με το ΚΙΝΑΛ. Οι ψηφοφόροι του Καμμένου έχουν πλέον και άλλη επιλογή πέρα από τον Βελόπουλο.

Γιαννης Λοβερδος‏ @YiannisLoverdos
Τον Βενιζέλο που επεδίωκε την στρατηγική ήττα του Συριζα, η Φώφη τον θεωρούσε «δεξιό βαρίδι» και τον έδιωξε. Την Βάνα Μπάρμπα, που βγαίνει στα κανάλια για να εκθειάσει τον Τσίπρα, την θέλει και τη βάζει υποψήφια στο ΚΙΝΑΛ. Τι να πει κανείς?

𝕮𝖍𝖆𝖒𝖊𝖑𝖊𝖔𝖓‏ @ChameleonVX
Η Φώφη έδιωξε τον χείμαρρο (Βενιζέλο) και έφερε την βάνα. #εκλογες2019 #ΚΙΝΑΛ 


Michael Sidiropoulos‏ @Sidiropoulos_gr
Κάποιοι ασυνείδητοι λένε ότι η Βάνα Μπάρμπα έθεσε βέτο στην κ. @FofiGennimata. Διώξτε τον Βενιζέλο κυρία Φώφη κι έρχομαι αμέσως να πάμε για τη νίκη.


Vicky 🏳️‍🌈‏ @Winona27
Εδώ είδαμε Χαϊκάλη υπουργό, η Βάνα σας ενοχλεί; 


Και η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ;
facebook.com/andreas.petroulakis
Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα Βάνας Μπάρμπα. Κατεβάζει τον Μπάρμπα Φώτη (τον Κουβέλη!)

Τέλος, ας προσθέσουμε και το παλιό λογοπαίγνιο: 
«Κλείσε τη βάνα, μπάρμπα!»






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου