27 Ιουνίου 2019

CNT: Η Πελοπόννησος στους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου για το 2019

Μεταξύ των καλύτερων προορισμών του κόσμου για διακοπές το 2019 περιλαμβάνει την Πελοπόννησο ο ταξιδιωτικός οδηγός Conde Nast Traveller.

Σε δημοσίευμά του, σημειώνει ότι σε αντίθεση με το πλήθος τουριστών που συρρέουν σε δημοφιλή ελληνικά νησιά, όπως η Σαντορίνη και η Μύκονος, συγκεντρώνει εκείνους που θέλουν να ανακαλύψουν την ηπειρωτική Ελλάδα.

Το CNT παρατηρεί πως τα τελευταία χρόνια στη Μεσσηνία λειτουργεί το Costa Navarino που προσελκύει σημαντικό αριθμό επισκεπτών, ενώ στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας προσγειώνονται πλέον και απευθείας πτήσεις από το εξωτερικό.

Μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα στέκεται στην Αρχαία Ολυμπία, στην παραλία της Βοϊδοκοιλιάς (φωτογραφία επάνω αριστερά), την Κουρούτα, αλλά και την Καρδαμύλη. 

Πελοπόννησος

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους προορισμούς που προτείνει το CNT για το 2019, περιλαμβάνουν τα τουρκικά παράλια, την Αίγυπτο, τη Ματέρα της Ιταλίας, το Περθ της Αυστραλίας, τα Χάιλαντ της Σκωτίας, το νησί του Αγίου Βαρθολομαίου στην Καραϊβική, τη γαλλική πόλη Αρλ, τη Βάλε ντε Γκουαδελούπε στο Μεξικό, τη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ, την Ταϊτή, τη Μοζαμβίκη, τη Ναμίμπια, την πόλη Τσενγκτού της Κίνας, την Τρανσυλβανία της Ρουμανίας, την Παταγονία, τη Βομβάη της Ινδίας, τη Σιγκαπούρη και την Τασμανία.

Πηγές: naftemporiki.gr, tanea.gr, 
cntraveller.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου