22 Οκτωβρίου 2019

Τα «Ωραία» της Ημέρας 22.10.2019

Π. Πολάκης, στην Προανακριτική για Παπαγγελόπουλο - Novartis: Π@π@ριές, μόνο σηκωτό θα με πάρετε από δω!
Η επίσημη ερωμένη του βασιλιά της Ταϋλάνδης έπεσε σε δυσμένεια!
Πόσνερ: «Το όνομά μου είναι Μάικ Πόσνερ και διέσχισα την Αμερική»!.

Απίστευτες εκφράσεις από Π. Πολάκη

Σήμερα, κατά την πρώτη συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής που θα διερευνήσει το ρόλο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis, τα μέλη της συζητούν για τους μάρτυρες που θα κληθούν να καταθέσουν κατά την διάρκεια των εργασιών της. Βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ ζητούν την εξαίρεση του Παύλου Πολάκη και του Δημήτρη Τζανακόπουλου με το σκεπτικό ότι τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φέρονται να γνώριζαν λεπτομέρειες της σκευωρίας ή να προανήγγειλαν διώξεις πριν τις ασκήσει η δικαιοσύνη και ως εκ τούτου, θα πρέπει να εμφανιστούν στην επιτροπή «ως μάρτυρες και όχι ως εξεταστές». 

Αντιδρώντας ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης φέρεται να λέει: «Ειναι π@π@ριές αυτά»! Και να προσθέτει: «Μόνο σηκωτό θα με πάρετε από εδώ»!

Πηγή: στοιχεία από protothema.gr 


Σε δυσμένεια έπεσε η βασιλική ερωμένη της Ταϋλάνδης

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, Μάχα Βατζιραλόνγκορν, αφαίρεσε όλους τους τίτλους και τα στρατιωτικά αξιώματα που είχε απονείμει στην βασιλική σύντροφό του (την επίσημη ερωμένη του), την 34χρονη Σινινάτ, κατηγορώντας την για «απιστία απέναντι στον μονάρχη», όπως ανακοίνωσαν χθες τα ανάκτορα. Η ανακοίνωση χαρακτηρίζει «αγνώμονα» και «φιλόδοξη» την Σινινάτ, η οποία επιχειρούσε «να ανέλθει στο ίδιο επίπεδο με τη βασίλισσα». 

Η 34χρονη Σινινάτ Βονγκβατζιραπάκντι, (υποπτέραρχος, πιλότος, νοσηλεύτρια και σωματοφύλακας) είχε αναγορευτεί επίσημη βασιλική σύντροφος (επίσημη ερωμένη) μόλις τον περασμένο Ιούλιο ενώπιον της βασιλικής συζύγου. 

Δύο μήνες νωρίτερα ο 66χρονος βασιλιάς είχε παντρευτεί την Σουτίντα Τιτζάι, 41 ετών, την πρώην υποδιευθύντρια της σωματοφυλακής του, στην οποία και απένειμε τον τίτλο της βασίλισσας.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, kathimerini.gr

Και κάτι Ωραίο, χωρίς εισαγωγικά:

Διέσχισε την Αμερική περπατώντας 4.500 χιλιόμετρα 

Το ταξίδι του με τα πόδια από το Νιου Τζέρσεϊ στην Καλιφόρνια ολοκλήρωσε ο Αμερικανός τραγουδιστής Μάικ Πόσνερ. Ο 31χρονος τραγουδοποιός διέσχισε 4.588 χιλιόμετρα σε έξι μήνες, σύμφωνα με το TMZ. Αφιέρωσε, δε, τον άθλο του στη μνήμη του πατέρα του, Τζον Πόσνερ, και του εκλιπόντος DJ Avicii.

Αφού έφτασε στον τελευταίο σταθμό του ταξιδιού του, την παραλία Βένις, δεν έκρυψε τη χαρά του γιορτάζοντας το κατόρθωμά του με βουτιές στον Ειρηνικό Ωκεανό. Δημοσίευσε, δε, βίντεο και φωτογραφίες στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας λακωνικά πως «το όνομά μου είναι Μάικ Πόσνερ και διέσχισα την Αμερική».

Ο Πόσνερ διένυε περίπου 38 με 39 χιλιόμετρα κάθε μέρα, ενώ το ταξίδι του είχε και περιπέτειες, καθώς τον Αύγουστο τον δάγκωσε ένας μικρός κροταλίας στο Κολοράντο. Αφού πέρασε λίγες μέρες στο νοσοκομείο, τελικώς συνέχισε το ταξίδι του.

Πηγή: naftemporiki.gr

Takis Ant για το afirimeno.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου