25 Οκτωβρίου 2019

Τα «Ωραία» της Ημέρας 25.10.2019

Αλέξης Τσίπρας: «Θα αφήσουμε το Macedonia στους Βορειομακεδόνες και θα κρατήσουμε εμείς το Makedonia. Πώς δε το σκέφτηκα τόσο καιρό ότι αλλάζοντας το "c" με το "k" θα έλυνα το πρόβλημα...»! 
Ρακοσυλλέκτες βρήκαν σε κάδο απορριμμάτων τόμο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως του 1864 και τον παρέδωσαν στη Βιβλιοθήκης της Βουλής.

Η ανάρτηση σήμερα στο Facebook του Αλέξη Τσίπρα 

με το σκωπτικό του σχόλιο:
Αποχή από τη ψηφοφορία στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για την ενταξιακή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων οι βουλευτές της ΝΔ.
Αποχή και του Πρωθυπουργού από τη κρίσιμη συζήτηση στη Σύνοδο Κορυφής, όπου αποδείχθηκε ότι η Δανία και η Ολλανδία έχουν σημαντικότερο ρόλο και λόγο για τα Βαλκάνια από ότι η Ελλάδα.
Αλλά ας μη γκρινιάζουμε...Οι απόντες βρήκαν λύση στο πρόβλημα των εμπορικών σημάτων.
Θα αφήσουμε το Macedonia στους Βορειομακεδόνες και θα κρατήσουμε εμείς το Makedonia.
Πώς δε το σκέφτηκα τόσο καιρό ότι αλλάζοντας το «c» με το «k» θα έλυνα το πρόβλημα...
Και αυτός ο Κυριάκος, τόσες φορές ήρθε στο Μαξίμου για το ονοματολογικό, κουβέντα δε μου είπε.
Όλα τα έξυπνα τα κρατάει για τον εαυτό του ο μπαγάσας...

Η ανάρτηση συνοδεύεται από την παραπάνω εικόνα.


Σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου:  «Ο κ.Τσίπρας, όπως κυβέρνησε, έτσι κάνει κι αντιπολίτευση: στο γόνατο», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, με αφορμή την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. 


Και κάτι πραγματικά Ωραίο:

Ρακοσυλλέκτες βρήκαν σε κάδο απορριμμάτων τόμο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως του 1864


Ένα ντοκουμέντο για την ιστορία της Ελλάδας βρήκαν σε κάδο απορριμμάτων στο Παγκράτι δύο ρακοσυλλέκτες, ο Χασάν Ραΐφ και τον Ερτσάν Χασάν. Πρόκειται για έναν δεμένο τόμο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως του 1864, σε άριστη κατάσταση. Και τον παρέδωσαν στη Βιβλιοθήκης της Βουλής.

Η σχετική ανάρτηση της Βιβλιοθήκης της Βουλής στο Facebook και οι δυο φωτογραφίες (αριστερά και κάτω) που τη συνοδεύουν:
Σήμερα το πρωί λάβαμε ένα ντροπαλό τηλεφώνημα από τον Χασάν Ραΐφ και τον Ερτσάν Χασάν. Ήθελαν να φέρουν στην Βιβλιοθήκη έναν τόμο του 1864 που βρήκαν στα σκουπίδια της περιοχής Παγκρατίου. Βλέπουν και βρίσκουν πολλά σαν μέλη του Σωματείου Ρακοσυλλεκτών Η Πρόοδος. Έφεραν ένα δεμένο τόμο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως του 1864, σε άριστη κατάσταση. Τους ευχαριστούμε που σκέφτηκαν την Βιβλιοθήκη της Βουλής.


Πηγή: facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου