9 Οκτωβρίου 2019

Τα «Ωραία» της Ημέρας 9.10.2019

Κόντρα Παύλου Πολάκη - Αδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή.
Άδ. Γεωργιάδης σε Π. Πολάκη: «Όταν με βλέπεις τρέμεις»!
Π. Πολάκης σε Άδ. Γεωργιάδη: «Τέτοιους ακροδεξιούς σαν την πάρτη σας, τρώμε πέντε για πρωινό»!  

Λίγο πριν ολοκληρωθεί χθες η συνεδρίαση της Βουλής για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής σχετικά με τη διερεύνηση αδικημάτων που φέρεται να έχει τελέσει ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλος, η συζήτηση άναψε για τα καλά από την κόντρα του πρώην αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη με τον Άδωνι Γεωργιάδη. 

Συγκεκριμένα ο κ. Πολακης εξαπέλυσε πυρά κατά του Αδωνι Γεωργιάδη λέγοντας ότι έχει διαπράξει το αδίκημα της απιστίας όμως λόγω δύο εκλογών του 2015 τα αδικήματα του έχουν παραγραφεί και πρόσθεσε ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα γιατί «και του Τσοχατζόπουλου και του Παπαντωνίου είχαν αρχειοθετηθεί και μετά πήγαν φυλακή». Ο κ. Πολακης κατεβαίνοντας από το βήμα είπε με το γνωστό του ύφος «γι’ αυτό προσέξτε και έπεται και τρίτος γύρος». 

Ο Αδ. Γεωργιάδης παίρνοντας τον λόγο μεταξύ άλλων είπε: Κύριε Πολάκη για την προκαταρκτική που μιλάμε σήμερα το πιθανότερο είναι να καταλήξετε εσείς στον εισαγγελέα πάρα εγώ. Γιατί θα ερωτηθούν οι ψευδομάρτυρες όταν αρθεί η ασυλία τους αν πράγματι τους ξέρατε όπως έχετε πει σε τηλεοπτική εκπομπή και αν πράγματι τους ξέρατε τότε είστε κι εσείς εμπλεκόμενος στην σκευωρία περί αλλοιώσεως του πολιτεύματος και ισόβια κάθειρξη. Επειδή εισαγγελέας δεν είσαι και όταν με βλέπεις τρέμεις, σταμάτα τα αυτά και πείτε ναι στη προκαταρκτική που δεν την ψηφίζετε και μην κρύβεστε». 

Ο κ. Πολάκης ζήτησε να ανταπαντήσει επί προσωπικού στην φράση του κ. Γεωργιάδη ότι τον βλέπει και τρέμει. «Επειδή έκανες από μακριά κάποιες χειρονομίες του στυλ τώρα ήρθε η σειρά μας που άλλαξαν τα πράγματα εδώ είμαστε και σας περιμένουμε. Κάτι τέτοιους ακροδεξιούς σαν την πάρτη σας τρώμε πέντε για πρωινό, εντάξει; Άντε μπράβο!» είπε

Πηγή: Στοιχεία από topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου