8 Απριλίου 2013

Περίεργα: Γυμνόστηθος αιφνιδιασμός για Πούτιν και Μέρκελ


Ο Βλαντίμιρ Πούτιν και η Άγγελα Μέρκελ ήταν στο περίπτερο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, στη Διεθνή Βιομηχανική Έκθεση του Ανόβερου, όταν τέσσερις γυμνόστηθες διαδηλώτριες, που φώναζαν "Fuck dictator!" (Άι γ..., δικτάτορα!), όρμησαν στην εξέδρα.

Το ίδιο σύνθημα είχαν γραμμένο και στο σώμα τους με μαύρη μπογιά, όπως φαίνεται στις εικόνες που μετέδωσε το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο συνεχούς ενημέρωσης NTV. 

Λέγεται, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί, πως οι διαδηλώτριες στην έκθεση του Ανόβερου είναι μέλη της γνωστής γυναικείας οργάνωσης «FEMEN» 
 
Το περιστατικό συνέβει χθες Κυριακή το βράδυ, στη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης, όπου η γερμανίδα καγκελάριος είχε καλέσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν και τη Ρωσία να δώσουν "μια ευκαιρία στις μη κυβερνητικές οργανώσεις και στις πολλές ενώσεις που στη Γερμανία ξέρουμε πως είναι ένας κινητήρας καινοτομίας". 
Οι δηλώσεις αυτές υπαινίσσονταν τις έρευνες που διεξάγονται στη Ρωσία εναντίον πολλών διεθνών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων τα γερμανικά πολιτικά ιδρύματα, και έχουν προκαλέσει την οργή των εταίρων της Μόσχας. 
Σημειώνεται ότι η ρωσική κυβέρνηση ζήτησε από τη γερμανική την απόλυτη και κατηγορηματική καταδίκη την γυμνόστηθης διαμαρτυρίας κατά του Ρώσου Προέδρου. 


_________________
Πηγές: http://www.ethnos.gr και http://www.tanea.gr/ της 8.4.2013






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου