3 Απριλίου 2013

Και νέα κόντρα Μαρκογιαννάκη - Κωνσταντοπούλου στην Προανακριτική

Έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο η κατάσταση που επικρατεί στις συνεδριάσεις της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ. Το ενδιαφέρον, αν κρίνει κανείς από τα δημοσιεύματα στον τύπο και την ενημέρωση στην TV, επικεντρώνεται στις επιμέρους γραφικές πτυχές των συνεδριάσεων και συγκεκριμένα στις συνήθεις κόντρες μεταξύ της κας Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Προέδρου της Επιτροπής κ. Χρ. Μαρκογιαννάκη.

Μάλιστα, όπως φάνηκε από τα όσα απίστευτα έγιναν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της κατ' αντιπαράστασης εξέτασης του Γ. Διώτη και του Κ. Μπίκα, η ρήξη στο εσωτερικό της επιτροπής έχει υπερβεί πλέον την άγρια «βεντέτα» του Χρ. Μαρκογιαννάκη με τη Ζ. Κωνσταντοπούλου...

Έτσι το βράδυ της Δευτέρας, η -τεταμένη, ως συνήθως- ατμόσφαιρα στην αίθουσα συνεδριάσεων της επιτροπής έγινε εκρηκτική όταν ο Χρ. Μαρκογιαννάκης αντάλλαξε βαριές κουβέντες όχι μόνο με τη Ζ. Κωνσταντοπούλου, αλλά και με τον έτερο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσα, ενώ υπήρξε συνέχεια αργότερα και στους διαδρόμους της Βουλής με τη συμμετοχή και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Π. Ρήγα.

«Οσο δεν τη μαζεύετε αυτήν εδώ, έτσι θα γίνεται εδώ μέσα», είπε ο πρόεδρος της επιτροπής, αναφερόμενος στη Ζ. Κωνσταντοπούλου, η οποία απάντησε αποκαλώντας τον Χρ. Μαρκογιαννάκη «υβριστή» και «αρχιερέα της συγκάλυψης».

Πρόθεση συγκάλυψης καταλόγισε στον Χρ. Μαρκογιαννάκη και ο Θ. Δρίτσας, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της επιτροπής να «εκραγεί», αποκαλώντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «γελοίο», «ανίκανο» και «μικρό».

Το υβρεολόγιο συνεχίστηκε αργότερα στους διαδρόμους, όπου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Ρήγας ακούστηκε να αποκαλεί «νούμερο» τη Ζ. Κωνσταντοπούλου...

Χθες, πάντως, ο Χρ. Μαρκογιαννάκης δήλωσε (στο Mega): «παρακαλώ τον Θεό να βγω υγιής μέσα από την επιτροπή». Παράλληλα η Ζ. Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, κατηγόρησε εκ νέου τον πρόεδρο της Προανακριτικής ότι είναι «ο κατεξοχήν εκτελεστής» του σχεδίου συσκότισης που απεργάζονται, όπως είπε, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

______________________
Πηγή:http://www.ethnos.gr/ της 3.4.2013







yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου