10 Φεβρουαρίου 2016

Η περίπτωση του φίλου της Σβίγκου

«Νέος, ωραίος, άνεργος, “αριστερός”, αιώνιος φοιτητής, φίλα -ερωτικά ή συγγενικά- προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ». Αυτές είναι οι προϋποθέσεις που τηρεί η "αριστερή" κυβέρνηση της "ελπίδας" όσον αφορά στο σίριαλ των διορισμών των «δικών της παιδιών» σε καίρια και καλοπληρωμένα πόστα. 

Πιο πρόσφατο «επεισόδιο», με «θεατές» ενάμισι εκατομμύριο ανέργους, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, ο διορισμός του Χρήστου Φωτιάδη, συντρόφου της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνιας Σβίγκου, στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα. 

Σύμφωνα με το ΦΕΚ (776/2 Νοεμβρίου 2015), ο κ. Φωτιάδης διορίστηκε σε θέση μετακλητού υπαλλήλου κατηγορίας ΔΕ με ΣΤ’ βαθμό, δηλαδή ως απόφοιτος Λυκείου, επειδή στα 32 του χρόνια δεν έχει ακόμη προλάβει να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο ΤΕΙ Πειραιά όπου σπουδάζει ηλεκτρολόγος μηχανικός. Και από τη θέση αυτή, ως ειδικός συνεργάτης στο πολιτικό γραφείο του υπουργού, θα προσφέρει στον κ. Δρίτσα τις πολύτιμες συμβουλές του πάνω σε θέματα ναυτιλίας! 

Πρωταρχικά προσόντα της πρόσληψης του κ. Φωτιάδη ήταν η σχέση του με την κυρία Σβίγκου καθώς και η κομματική του ταυτότητα στην οποία αναγράφεται μεταξύ άλλων ότι υπήρξε μέλος Γραμματείας ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, μέλος Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας-Πειραιά και υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη «Το λιμάνι της Αγωνίας-Πειραιάς η πόλη μας», στην οποία ηγείτο ως υποψήφιος δήμαρχος το σημερινό του αφεντικό! 

Όλα αυτά όμως αφήνουν μάλλον αδιάφορη την άτεγκτη επί θεμάτων νεποτισμού εκπρόσωπο Τύπου της Κουμουνδούρου. 

Ο κύκλος του βολέματος των «δικών μας παιδιών» στο γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, δεν φαίνεται ωστόσο να εξαντλείται στο πρόσωπο του συντρόφου της κυρίας Σβίγκου. Και η σύζυγος του προσωπικού σκηνοθέτη του πρωθυπουργού, Αθηνά Μαράκη, διορίστηκε στο γραφείο Τύπου του κ. Δρίτσα! 

Κατά τα άλλα εξακολουθούνε να μιλάνε για το περίφημο "ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς"!

Πηγή: www.protothema.gr 

Στη φωτογραφία: Η Ράνια Σβίγκου με τον Χρήστο Φωτιάδη κάπου στις καλοκαιρινές τους διακοπές






yle="text-align: center;">

1 σχόλιο:

  1. τυχαιροί οι αφισοκολητες του ΣΥΡΙΖΑ. Έρχεται η σειρά τους για διορισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή