19 Φεβρουαρίου 2016

Αλέξη θυμήσου τι είπες στα τρακτέρ...

Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους αγρότες. Εν τω μεταξύ οι αγροτικές κινητοποιήσεις στα μπλόκα συνεχίζονται. 

Νέα πανελλαδική σύσκεψη συγκαλούν για την Κυριακή οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στις θέσεις τους και να κλιμακώσουν ακόμη περισσότερο τον αγώνα τους, προκειμένου να δικαιωθούν τα αιτήματα τους.

Από την πλευρά τους, οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών -τα οποία εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά επ αόριστον- περιμένουν την πρόσκληση του πρωθυπουργού για διάλογο.

Σε αποκλεισμό του κόμβου του Μπράλου προχώρησαν και πάλι σήμερα αγρότες από 4 μπλόκα της Φθιώτιδας διακόπτοντας την κυκλοφορία στις εθνικές οδούς Αθηνών Λαμίας και Θερμοπυλών Ιτέας. Οι αγρότες δηλώνουν πως θέλουν να πάνε στην συνάντηση της Δευτέρας με τον πρωθυπουργό, κάτω όμως από προϋποθέσεις και συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο. Αν δεν υπάρξει συμφωνία πάντως όπως επισημαίνουν θα σκληρύνουν τη στάση τους. 

Στο μύνημα τους προς τον πρωθυπουργό γράφουν:
«Αλέξη θυμήσου τι είπες στα τρακτέρ, ο Μπράλος θα γίνει το νέο Κιλελέρ».

Πηγές: Στοιχεία από www.kathimerini.gr, lamiastar.gr






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου