7 Ιανουαρίου 2018

Ο Τραμπ απαντά: Είμαι πολύ σταθερός και έξυπνος

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ περιέγραψε τον εαυτό του ως «πολύ σταθερό και ιδιοφυή» έπειτα από την κυκλοφορία ενός εξαιρετικά επικριτικού βιβλίου που αμφισβητεί τις ηγετικές του ικανότητες.

«Ουσιαστικά, σε όλη μου τη ζωή, τα δύο μεγαλύτερα χαρίσματά μου υπήρξαν η διανοητική μου σταθερότητα και το ότι ήμουν πολύ έξυπνος», έγραψε ο Ντ. Τραμπ στο Twitter.

 
«Από ΠΟΛΥ επιτυχημένος επιχειρηματίας έγινα κορυφαίος τηλεοπτικός αστέρας...και πρόεδρος των ΗΠΑ (με την πρώτη προσπάθεια). Θεωρώ ότι αυτό με καθιστά, όχι απλά έξυπνο, αλλά ιδιοφυή...και πολύ σταθερό διανοητικά!». 

Το βιβλίο του Μάικλ Γουόλφ «Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ», που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, έγινε αστραπιαία μπεστ σέλερ, καθώς η κυκλοφορία του επισπεύσθηκε μετά τη δημοσίευση αποσπασμάτων του αυτήν την εβδομάδα, τα οποία προκάλεσαν «σεισμό» στο πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ, ενώ ακολούθησαν απειλές από τους δικηγόρους του κ. Τραμπ για προσφυγή στη δικαιοσύνη και ανεπιτυχής προσπάθεια να μην κυκλοφορήσει. 

Σχετικό σκίτσο του Kevin Kallaugher στην Baltimore Sun

Το βιβλίο (Fire and Fury) περιγράφει «το χάος που επικρατεί στον Λευκό Οίκο» και έναν πρόεδρο που δεν ήταν προετοιμασμένος ότι θα κέρδιζε τις εκλογές, αλλά και τους συμβούλους του να εκφράζουν περιφρόνηση για τις ηγετικές του ικανότητες. 


Πηγές: naftemporiki.gr , twitter.com , Baltimore Sun


yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου