14 Αυγούστου 2018

Νίκος Καρανίκας: «Η αντιπολίτευση πέρασε στην μαφία»!

Για μια ακόμη φορά ο πολιτικός λόγος του ειδικού συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, του Νίκου Καρανίκα, φαίνεται να ξεπερνά τα επιτρεπτά όρια. 
Χθες, στον λογαριασμό του στο facebook ο κ. Καρανίκας έγραψε: 

«Όταν η αντιπολίτευση γίνεται απο υπόδικο για πρεζεμπορία και φοροφυγάδες τότε ξέρεις ότι η ΝΔ είναι η Δεξιά της εποχής που έδινε τα ρέστα της στους εχθρούς δημιουργώντας τμήματα ταγματασφαλιτών. Πραγματικά η αντιπολίτευση πέρασε στην μαφία. Μας χρεοκόπησαν, μας έκλεψαν, μας ζητάνε και τα ρέστα τρομοκρατώντας την δημοκρατία, την πολιτεία, την κυβέρνηση. Η ελληνική αστική τάξη δεν αντιδράει προφανώς γιατί είναι υπό την αιγίδα της μαφίας και της πρέζας ρουφώντας κόκα .... δυστυχώς. ΝΔ - αλητεία και στο τιμόνι η μαφία». 

Η ανάρτηση του Ν. Καρανίκα:
Όταν η αντιπολίτευση γίνεται απο υπόδικο για πρεζεμπορία και φοροφυγάδες τότε ξέρεις ότι η ΝΔ είναι η Δεξιά της εποχής που έδινε τα ρέστα της στους εχθρούς δημιουργώντας τμήματα ταγματασφαλιτών.
Πραγματικά η αντιπολίτευση πέρασε στην μαφία.
Μας χρεοκόπησαν, μας έκλεψαν, μας ζητάνε και τα ρέστα τρομοκρατώντας την δημοκρατία, την πολιτεία, την κυβέρνηση .
Η ελληνική αστική τάξη δεν αντιδράει προφανώς γιατί είναι υπό την αιγίδα της μαφίας και της πρέζας ρουφώντας κόκα .... δυστυχώς.
ΝΔ - αλητεία και στο τιμόνι η μαφία.

Η ανάρτησή του Νίκου Καρανίκα συνοδεύεται από φωτογραφία του "Βαγγέλη Μαρινάκη" και σύνδεσμο σε ανάρτηση του Θανάση Καρτερού στο fb που δημοσιεύει το left.gr. 

Εδώ στεκόμαστε μόνο στο ύφος και τον πολιτικό του λόγο. Και του υπενθυμίζουμε ότι πληρώνεται από τους φορολογούμενους πολίτες. Αν δεν μπορεί να επιτελέσει τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί, εκείνα του ειδικού συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, ας μην του κάνει τουλάχιστον ζημιά. Διαφορετικά, ας τον "μαζέψει" κάποιος...






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου